PŘÍPRAVA, OBRAZEM: Jiskra v generálce přehrála divizní Petřín

0

Za domácí z důvodu nemoci nenastoupili kapitán Mužík a exligoví hráči Procházka a Fillo. Na hřišti se ale i bez domácích kvalit hrál velmi dobrý fotbal a oba trenéři jsou hlavně rádi, že se ani jeden z hráčů před začátkem jara nezranil. V galerii naleznete parádní fotky od Jindřicha Schovance, který si do Domažlic udělal výlet se svým objektivem.

TJ Jiskra Domažlice - SK Petřín Plzeň  2:0 (1:0)

Střelci: Aubrecht, Jedlička

 

Hodnocení zápasu Pavlem Horváthem:

 

Hodnocení zápasu Radkem Vodrážkou:

Vzhledem k dvojutkání z minulého týdne s U19 FCVP, jsem prakticky nadšený, jelikož na rozdíl od zápasu v Luční, jsme předvedli tak nějak to, na co máme! Sehráli jsme dobrý zápas se soupeřem, který je nahoře tabulky o jednu soutěž výš a rozdíl mezi týmy byl asi takový, jak by měl být. Stejně jako domácím i nám sice chybělo hned několik hráčů, které bychom v prvním mistrovském zápase chtěli mít v sestavě, ale zase ti, co byli v Domažlicích, si hlasitě řekli o pozornost. Jen škoda, že nám tam něco nespadlo, protože nedat v zápase góla je prostě přesně to, co nechceme! 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou