NEJ VÍKENDU: Při výhře 18:0 se kanonýr trefil osmkrát

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

18:0 TJ Jiskra Nová Bystřice - SK Nemanice (I.B třída sk. D Jihočeského kraje) - Poslední Nemanice dostaly pořádně naloženo. Za dvanáct zápasů mají jeden bod a skóre 6:76.

VENKU

0:18 Pátek B - Záhornice (IV. třída Nymburk) - Hosté potvrdili roli favorita velmi přesvědčivým způsobem...

 

DIVOČINA VÍKENDU

Ve třech zápasech rozdali rozhodčí v zápase čtyři červené karty, a to v utkání TJ Sokol Nová Ves - TJ Sokol Škvorec BTJ Rebel Dolní Město - TJ Sokol Lipnice nad Sázavou a Stráž nad Nežárkou B - Chotyně. Nejvíce žlutých karet pak padlo nepřekvapivě v zápase Libochovan a Úpohlav - o důvodu, proč se tolik žlutilo, jsme psali ZDE.

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 BRANEK V ZÁPASE

JAKUB FROHNA přispěl k výhře Záhornic 18:0 svými osmi přesnými zásahy. V sezóně už se trefil osmadvacetkrát.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 515 diváků

Více než pět stovek fanoušků přišlo na utkání I.A třídy! A to v Jihomoravském kraji na utkání FK Baník Dubňany - TJ Slavoj Rohatec. Šlo o derby, nechyběly dýmovnice, bubny. Takhle třeba okomentoval zápas Rohatec na svém facebooku: "Očekávané derby, které mělo ,,vše" - hecování v týdnu,náboj,důraz i rychlé akce na hřišti (i v hledišti to ,,správně vřelo"...), zajímavé góly a to nejpodstatnější: výhru Slavoje!"

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

7:5 - Hrubý Jeseník - FK Loučeň (OP Nymburk)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou