Dali gól... A rozhodčí následně udělil šestnácti hráčům tohoto týmu žlutou kartu!

0

Ano, nespletli jsme se, titulek skutečně sedí. Šestnácti hráčům jednoho týmu udělil sudí v jediném okamžiku žlutou kartu. Ptáte se, jak je to možné? Vysvětlení je prosté...

Libochovany zápolily s Úpohlavy v litoměřické IV. třídě a domácí vyhráli 6:2. Více než výsledek ale zaujme zápis z 82. minuty. Úpohlavy totiž snížily na 1:6 a poté... Poté všichni jejich hráči, kteří byli připraveni do zápasu, začali slavit branku svlečením dresu, připravení náhradníci navíc vtrhli slavit na hrací plochu. Podle pravidel neměl sudí jinou možnost, než celému týmu udělit žlutou kartu - celkem jich tedy bylo šestnáct!

 

"Poslední zápas nedopadl úplně dle našich představ... Hru raději hodnotit nebudeme. K udivení všech přítomných ale naši hráči možná dosáhli světového rekordu, když při vstřelené brance snižující na 6:1 všichni slavili sundáním dresu a rozhodčí nestačil žlutit. Když se nedaří výsledkově, smysl pro humor očividně nechybí," okomentoval klub utkání na své facebookové stránce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou