Další z vylosovaných Hráčů kola se může těšit na televizi od Hisense!

1

Fotbalunas.cz se spojil s gigantem v oblasti výroby elektroniky, společností Hisense. Ta se stala partnerem Sestav kola, každý z vítězných hráčů ze všech sestav kola tak postupuje do slosování o hodnotné ceny. Komu přibude doma nová televize z losování ze všech výherců sestav kola za měsíc srpen a září? Odměnou bude skvělá Smart TV Hisense 43E7HQ.

CENA PRO VYLOSOVANÉHO HRÁČE KOLA

Do slosování za měsíc srpen a září se dostali všichni fotbalisté, kteří se za svůj výkon v zápase odehraném v průběhu předmětných měsíců dostali do některé ze sestav kol zveřejňovaných na webu fotbalunas.cz a získali nejvíce hlasů v anketě o Hráče kola. Z několika set takových fotbalistů se usmálo štěstí na FILIPA ŠAFRÁNKA (TJ Bavorovice, České Budějovice | III. třída sk. A)!

 

S ním jsme již na webu po vítězství v anketě zveřejnili rozhovor. Teď Šafránka může těšit výhra v Sestavě kola ještě mnohem více - stává se majitelem chytrého televizoru od Hisense

 

Podmínkou převzetí výhry je, aby se nám výherce ozval na mail prostřednictvím e-mailové adresy, pod kterou je registrován na fotbalunas.cz! V případě, kdy tato podmínka nebude splněna do konce měsíce října, dostanou šanci náhradníci, a to postupně buď Jakub Horník (TJ Sokol Lhota), Ondřej Ostrýž (TJ Věchnov) nebo Tomáš Šebela (TJ Rajhradice). 

 

Více už ve videu z proběhlého losování:

 

V podobě cen od Hisense je tu tedy další velká motivace se do sestavy kola nejen dostat, ale také vyhrát hlasovaní. Řekněte fanouškům v klubu, že Hisense a fotbalunas.cz rozdělují v roce 2023 ceny v hodnotě 200 tisíc korun a že se tedy vyplatí třeba o takovou televizi v hlasování rozhodně zabojovat. Zároveň děkujeme všem uživatelům za doporučování výkonů hráčů, kteří by si nominaci do sestavy kola zasloužili!

 

 

Zároveň připomínáme, že některou z hodnotných cen můžete získat za aktivní přispívání na web fotbalunas.cz i vy! Stačí nám posílat fotky, reporty, hodnotit zápasy a nebo tipovat jejich výsledky. Evidujeme vaše aktivity, kterými se podílíte na fungování webu a doplňujete informace čí multimédia pro ostatní čtenáře přes registrovanou sekci. A právě za tyto aktivity můžete být odměněni!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 11. 2023 11:59
Velice děkuji fotbalunas.cz za pěknou televizi, kterou udělám klukům v Bavorovicich radost, protože ji věnuji do kabiny...dnes jsem převzal cenu...děkuji...

Ostatní čtou