NEJ VÍKENDU: Poprvé na jaře padla při debaklu dvacetigólová hranice!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: 21:0 SK Slavkov u Brna B - FK Křižanovice B (Vyškov | IV. třída). První překonání dvacetigólové hranice v průběhu fotbalového jara! Zasloužila se o to rezerva Slavkova, která vládne tabulce své soutěže. Překonala tím hranici 100 vstřelených branek v sezóně.

VENKU: 0:16  TJ FC Kovárna Malá Morávka - TJ Břidličná B (III. třída Bruntál). Tohle asi nemohlo dopadnout jinak - zápas posledního proti prvnímu, zápas týmu s nula body na kontě proti dosud stoprocentnímu celku. Už po půli to bylo o devět branek, konečné skóre bylo pro domácí ještě krutější.

 

DIVOČINA VÍKENDU

V zápase Divize D Ždírce nad Doubravou proti TJ Dálnice Speřice se děly věci. Domácí vyhráli 1:0, ale rozhodčí tasil hned čtrnáct karet, z toho rovnou PĚT červených! Na takto vysoké úrovni takový počet karet není zvykem, tuto naší rubriku opanovávají zápasy nejnižších soutěží... Ve Ždírci se s tím ale sudí Rygl nemazlil. Nejprve vysypal domácího Šrámka po druhé žluté kartě v 76. minutě. A další vzruch přišel v nastavení. Nejprve sudí rozdal červené karty spořickému trenérovi Holendovi a masérovi Čihákovi. Po druhé žluté v 91. minutě šel ze hřiště i spořický Vlček a vše zakončila v 95. minutě červená pro hostujícího Pohana.

 

STŘELEC VÍKENDU -  7 BRANEK

Oleksandr Koval (Mezinárodní Svaz Mládeže, I.B třída), Jakub Jícha (Krásná Lípa, OP) a Jiří Ábel (Slavoj Osek, III. třída) - to jsou tři střelečtí králové posledního kola v České republice. Všichni tito hráči nasázeli v zápase sedm fíků.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 580 diváků

Velké Losiny hostily tým TJ Jiskra Rapotín a na zápas olomouckého krajského přeboru si našlo cestu téměř šest stovek fanoušků! 

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU - Domácí přišli o pohodlný náskok

Vysoká nad Labem prohospodařila vedení 3:0 v poločase, které navíc ve druhé půli rychle navýšila. Za stavu 1:5 se ale Dobruška sebrala a v 93. minutě vybojovala bod.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou