Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka ve Vysoké


Branky


7

Podzimní vzájemný duel přinesl pouze jednu branku a z vítězství se radovala Vysoká. V jarní odvětě to dlouho vypadalo, že si Dobruška z Vysoké odveze výprask, když ještě v 60. minutě prohrávala 1:5. Ovšem Dobruška v posledních patnácti minutách dotáhla neuvěřitelný obrat a srovnala na 5:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli zářil exdobrušský Mikušík

Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě, kdy se trefil bývalý hráč Dobrušky Jakub Mikušík. Toho našel parádním lobem za obranu kapitán Vysoké Michal Haken a Mikušík už poté bez problému přehodil vyběhnutého Effenberka. Druhou branku viděli diváci ve 24. minutě, když Petr Veverka našel ve vápně přesným centrem Ondřeje Ujece, který hlavou zvýšil na 2:0. 

 

To nebylo z první půle vše, těsně před odchodem do kabin Vysoká zvýšila svůj náskok už na rozdíl tří branek, když dobře hrající Veverka našel zpětnou přihrávkou nabíhajícího Mikušíka, který přízemní střelou k levé tyči podruhé překonal Effenberka.

 

Velký obrat přišel až v závěru

Do druhé půle vstoupili gólově opět lépe domácí, když v 54. minutě po centru Růžičky z pravé strany vstřelil svůj druhý gól nikým nehlídaný Ujec. Na čtvrtou branku již Dobruška dokázala reagovat, když centr z pravé strany propadl až k Pavlu Feichtingerovi na zadní tyč a ten tvrdou střelou překonal Jiřího Pšeničku. První branka hosty ještě nenakopla a byla to právě Vysoká, která vstřelila další gól. V 60. minutě zkompletoval hattrick skvěle hrající Ondřej Ujec, který si nejprve pohrál z dvojící protihráčů a poté fantastickým obstřelem nedal Effenberkovi šanci, 5:1 pro domácí.

 

Už to vypadalo, že si domácí dojdou pro jasné tři body, ale Dobruška si nejspíše vše šetřila na poslední čtvrthodinu. V 77. minutě na 2:5 snížil Doucek. V 81. minutě byl po rohovém kopu ve vápně sražen Brožek a rozhodčí Šiling nařídil penaltu. K ní se postavil Feichtinger a s přehledem proměnil. V 88. minutě bylo sníženo na rozdíl jediné branky, když domácí gólman Pšenička neudržel centr Doucka. K míči se následně dostal dobíhající Čančara, který ho dokázal udržet a přihrávkou vybídl ke skórování Krahulce, který bez problému dostal míč do sítě. Skvělý obrat Dobrušky byl zpečetěn v 93. minutě, když domácí Jelínek odvrátil dobrušský centr pouze na roh. Ten zahrál skvěle Feichtinger a na zadní tyči našel nabíhajícího Brožka, který hlavou srovnal na 5:5!

Bod navíc vychytal Vysoké Pšenička.

Domácí se dostali do vedení 2:0, když oba střelci Vysoké proměnili a Pšenicka vychytal Feichtingera i Brožka. Po třetí sérii to bylo 3:1, když se prosadil Mikušík i Doucek. Bod navíc pro Vysokou potvrdil ve čtvrté sérii Müller.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
R. Hrubý, trenér: Z naší strany katastrofální závěr. Ještě 15 minut před koncem vedeme 5:1 a výhru si necháme vzít.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Úvodní obou poločasů jsme prospali, domácí nás převyšovali ve všem. My jsme prohrávali osobní souboje. V 1. poločase trvalo půl hodiny, než jsme se probrali, pak jsme si začali vytvářet příležitosti,místo snížení na 2:1 jsme dostali třetí branku. Ve 2. poločase to trvalo 15 minut a bylo to 5 : 1. Pak nastal totální obrat a šli jsme 3x krát sami na branku. Z tutovek jsme nedali ani gól. Co se stalo v závěru, tomu se nechce ani věřit!! Za 17 minut to bylo 5:5. S pokorou bereme bod.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] (78. J. Jelínek [-] ) , T. Prorok [-] , T. Kozel [-] , L. Müller [-] - P. Veverka [-] , M. Haken [-] (74. P. Kafka [-] ) , F. Jarosz [-] , J. Mikušík [-] - O. Ujec [-] (64. H. Elkadi [-] ) - M. Ujec [-] (64. J. Homolka [-] )

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , V. Karal [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , A. Hašek [-] (70. J. Žahourek [-] ) , T. Štětina [-] (46. L. Prostředník [-] ) , M. Brožek [-] , P. Feichtinger [-]

ŽK: 81. T. Kozel , 91. T. Prorok .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Šiling Karel - BERÁNEK David, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: remíza

Bude to velmi vyrovnaný zápas, takže očekávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích