HVĚZDY V PRALESE: Koller hned na úvod jara skóroval, Šírl dostal červenou

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Tomáš Okleštěk je bývalý mládežnický reprezentant, ligu hrál v Brně či Jablonci. Nyní hraje za Start Brno v Divizi D a do sítě Speřic nasázel hattrick. Tomáš Čížek s četnými zkušenostmi třeba z nejvyšší ruské soutěže ve 44 letech hraje za Držkov a i on dal tři branky.

 

Dvě branky dali Zdeněk ŠenkeříkZbyněk Pospěch, Petr Trapp i  Richard Kalod

 

Jan Koller hrál za svou milovanou Smetanovu Lhotu v píseckém okresním přeboru. Jenomže SK Skály vedly proti Kollerovi a spol. už po půli 4:0, slavný útočník jen snížil a „Smetanka“ tak zůstává na 11. místě.

 

Lukáš Magera ve III. třídě okresu Nymburk přispěl béčku Slovanu Poděbrady k výhře 4:0, Milan Černý zase skóroval za Kosoř.

 

A brankou se prosadil i Mohamed Traore - guinejský fotbalový útočník měl nakročeno k velké kariéře, ale ve Zbrojovce Brno mu po jednom ze zápasů v roce 2013 selhalo srdce. Podstoupil operaci, ale na návrat k vrcholovému fotbalu už to nebylo. Za Moravské Knínice hraje i Tomáš Abrahám nebo Aleš Schuster.

 

Radek Šírl hraje za SK Nučice ve III. třídě Prahy-západ, ale o víkendu nedohrál. V 88. minutě ho totiž sudí poslal ze hřiště po druhé žluté kartě. První dostal za poznámku „To snad není možné, už to pískej“, druhou za úmyslné hraní rukou.

 

Tomáš Řepka s Martinem Jiránkem hráli za Červené Janovice. Ty vyhrály 6:0 nad Chotusicemi a na jaře je čeká boj o postup do I.B třídy.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou