3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Podlesí přejelo na jaře trápící se Vestec


Branky


9

Fotbalisty Podlesí zastihlo jaro ve slušné formě. Nejprve zelenobílí potrápili lídra soutěže Chlumec a o týden později již bodovali v Kosoři. Dnes proti nim stál další silný soupeř, a to Viktoria Vestec, která se ale ve druhé polovině sezony poměrně trápí. Důkazem toho je i fakt, že ze dvou zápasů dokázala vytěžit pouhý bod a po dnešním klání s týmem z dolní poloviny tabulky bylo ještě hůř...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových čtyřicet pět minut

Vestečtí byli dle očekávání od první minuty těmi, kteří udávali tempo utkání. Byli silní na balónu, dobře kombinovali a vytvářeli si nadějné příležitosti. Většina jejich šancí ale ztroskotala na nedůrazu v pokutovém území a nepřesných zakončeních.

 

Domácí se v úvodním dějství zmohli na dvě nebezpečně vypadající střely na hostující branku, ty však mířily nad.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 0:0.

 

Domácí dominance

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl domácím. V 52. minutě se po kombinaci Branžovského se Šrajnem a následném centru prosadil nikým nehlídaný Ondřej Valta.

 

O chvíli později mohlo být pro hosty ještě hůře, domácí Šrajn ale svůj únik zakončil pouze do boční sítě Chloubovy branky.

 

Vestec se snažil odpovědět Kalodem, Máčem, Říhou, či Ježdíkem, jejich pokusy ale brankou neskončily.

 

Naopak domácí byli úspěšní. Po hodině hry se po centru z levé strany nepovedl odkop vesteckému Ježdíkovi a po odraženém balónu zvýšil na 2:0 obránce Ondřej Vojtíšek.

 

Hosté byli jako opaření a v 72. minutě prohrávali už o tři branky. Po autovém vhazování si balón ve vápně zpracoval Šrajn a povedenou střelou zvýšil na 3:0 pro domácí.

 

Vesteckým se nedařilo prakticky nic. Nepřesné přihrávky, nedůraz a tragické zakončení.

 

V závěrečném utkání 19. kola se tak zrodilo velké překvapení, kdy Podlesí po výhře 3:0 dokázalo obrat o všechny tři body Viktorku Vestec.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Čekal nás těžký soupeř, který byl zejména v prvním poločase hodně kvalitní. Byl fotbalový a silný na balónu, ale myslím si, že si žádné vyložené šance nevytvořil. Ve druhém poločase jsme začali více běhat, dostávali jsme se do šancí, které jsme proměnili, a proto jsme taky zaslouženě vyhráli.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Obrovské zklamání z přístupu hráčů k zápasu. Nevím, co dál k tomu říct. Je mi smutno z toho, jak se naši hráči chovají a že nemají kousek respektu k lidem ve vedení klubu a obci celé.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Trefný [-] , M. Branžovský [-] (82. M. Hanáček [-] ) , L. Havelka [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] (87. D. Hnízdil [-] ) , J. Jiránek [-] , Z. Buch [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , M. Vohradský [-] (79. J. Hyspecký [-] )

TJ Viktoria Vestec
J. Chlouba [-] - V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , J. Maňák [-] (67. J. Hobza [-] ) , R. Matysík [-] (82. M. Hlubuček [-] ) , M. Říha [-] (67. J. Ptáček [-] ) , V. Máče [-] (67. D. Franc [-] ) , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , R. Kalod [-]

ŽK: 64. Z. Buch , 65. J. Mezera , 80. L. Havelka , 90. D. Hnízdil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PÍSAŘÍK Michal - BARTŮŠEK Zdeněk, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Zdeněk Schwendt
Tip experta: výhra hostů

Výhra Vestce by nám vyhovovala.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů