DIVOČINY PODZIMU: Napadení rozhodčího bohužel nebylo vzácným jevem

0

Napadnout sudího? Jako kdyby se z této záležitosti stala běžná součást zápasů. Aspoň podle událostí tohoto podzimu, kdy pomalu nebyl hrací víkend, kdy by se některý z rozhodčích nedostal do pořádné šlamastyky….

Mladému rozhodčímu vyhrožovali smrtí, klub si vyslechl tresty

Tu kauzu zaregistroval skoro každý. Mladý rozhodčí Matyáš Hanzlík si po utkání pražské I.B třídy mezi domácím Chodovem a FK Klánovicemi prošel peklem. Ještě spolu s delegátem zápasu byl ze strany domácích terčem dokonce výhrůžek smrtí, čelili fyzickým napadením, o snůšce vulgarit nemluvě. Disciplinární komise rozhodla o trestech pro klub z Chodova. A tresty to byly vysoké.

 

Utkání ukončeno předčasně po inzultaci rozhodčího, tým už v soutěži nehraje

V českokrumlovském okresním přeboru v úvodu sezóny nastupoval do zápasů tým FC ROMO Český Krumlov. Utkání ale s Malonty nedohrál - ve 43. minutě sudí ukončil utkání poté, co do něj jeden z hostujích hráčů vrazil. ROMO už ze soutěže odstoupilo.

 

Domácí nepřekousli neposkytnutí výhody, hráč chytil sudího pod krkem

Z mého pohledu se domnívám, že utkání jsem řídil normálně a neudělení výhody do slibné příležitosti pro domácí nemělo být důvodem k takové nepřiměřené kritice, natož k mému fyzickému napadení," konstatoval sudí po zápase.

 

Mám na obličeji šrám, popisoval sudí

 

V berounské IV. třídě se nedohrálo utkání mezi Tmaní a Zdejcinou. V 60. minutě za stavu 1:3 se domácí Fišer ohnal po protihráči v přerušené hře. "Když jsem přišel k incidentu a udělil jsem červenou kartu, tak mě tento domácí hráč udeřil pěsti do obličeje, až jsem málem upadnul. Jsem stále otřesen, mám na obličeji šrám. Z tohoto důvodu jsem mistrovské utkaní ukončil," zmínil sudí v zápise. 

 

Za chování brankáře se omlouval i vedoucí týmu

V zápase Dolní Kralovice B - Trhový Štěpánov C, emoce neudržel na uzdě brankář a srazil na zem rozhodčího.

 

NEJVÍCE UDĚLENÝCH KARET:

17 KARET DOHROMADY

Zápas Předboje se Sokolem Škvorec byl ve III. třídě velmi vypjatý. Domácí nakonec vyhráli 4:1, ale sudí Bubanec tasil hned 17 karet – dvě červené a patnáct žlutých… 

 

 

Neuvěřitelných 17 karet vytáhl také rozhodčí duelu Kostelní Hlavno - Slavoj Kropáčova Vrutice (OP Mladá Boleslav). A to šestnáct žlutých karet a jednu červenou kartu.

 

6 ČERVENÝCH KARET 

Sudí Volf se s tím v kladenské III. třídě nepáral. Konkrétně šlo o utkání Zichovce a Stehelčevse. V 59. minutě poslal ze hřiště první dvojici kohoutů po vzájemné potyčce. V 84. minutě šel pod sprchy s červenou kartou na kontě i domácí Červenka po druhém žlutém faulu. A tři vyloučení si pak sudí schoval na prodloužení. V 93. minutě domácí Korbel fauloval, hosté opláceli a byly z toho dvě červené karty. V 95. minutě pak neudržel nervy na uzdě hostující Skořepa, nadával sudímu a vyrovnal tak počet vyloučení na 3:3. Z výhry se radovala hostující Stehelčeves. Skóre branek ale bylo o poznání umírněnější – 0:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou