Utkání FC ROMO Český Krumlov ukončeno předčasně po inzultaci rozhodčího

1

V českokrumlovském okresním přeboru nastupuje do zápasu tým FC ROMO Český Krumlov. Sobotní utkání ale s Malonty nedohrál - ve 43. minutě sudí ukončil utkání poté, co do něj jeden z hostujích hráčů vrazil.

Jak situaci, která vedla k předčasnému ukončení zápasu, popsal sudí Martin Brt ve zprávě rozhodčího? "Situace byla taková, že po souboji o míč domácí hráč Ladislav Kuzma upadnul na zem a v momentě pádu se udeřil do temena hlavy. Hra pokračovala ve směru na branku domácího týmu Malonty a já jako rozhodčí jsem sledoval hru, také jsem kouknul na hráče ležícího na zemi. Nehýbal se a tak jsem přerušil hru," přiblížil sudí.

 

Hosté ale přerušení akce velmi špatně nesli. "Poté se na mě všichni seběhli a hráč Rudolf Dunka mě inzultoval k zemi surovým strčením oběma rukama do hrudi. Poté jsem ukončil utkání," dodal rozhodčí. Utkání bylo ukončení za stavu 2:0 pro domácí a očekávat se dá kontumace v jeho prospěch. Kapitán hostujících FC Romo Český Krumlov Andrej Dunka se proti zápisu sudího stručně ohradil: "Nesouhlasíme se zápisem, co napsal rozhodčí Martin Brt."

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2022 12:54
Druhé kolo Okresního přeboru, druhá redka pro ROMO. Minulý zápas se sice dohrál, tady ovšem ani poločas. Asi by bylo k zamyšlení, zda tenhle tým do soutěže pouštět, beztak opět sezónu nedohraje, buď se sám odhlásí nebo bude po kontumacích vyřazen. Rozhodčích máme málo, nyní jich opět z kraje odešlo asi šest do republiky a pískají to u nás staří pánové. I ti si brzy budou pokládat otázku, zda tohle mají zapotřebí stejně tak, jako si to říkají mladí, co to jdou zkusit a raději od této příležitosti upustí.

Ostatní čtou