NEJ VÍKENDU: Při výhře 7:1 vstřelil všech sedm branek svého týmu!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

 

DEBAKLY VÍKENDU

Doma:

TJ Sokol Lom u Tachova - TJ Chodský Újezd B 16:0

Pravonín B - Libouň 16:0

Venku: FC Lipov - Vlkoš 1:14

 

STŘELEC VÍKENDU - 7 BRANEK

Tentokrát se o korunu víkendového krále střelců ČR dělí dva borci. A to Filip Vilinger, který sedmi góly zazářil v utkání Stanovic s Potůčky v karlovarské III. třídě (14:0). A stejně dobře se vedlo i Tomáši Studničkovi,  a to rovnou v I.A třídě. A pozor, jeho Bílý Kostel nad Nisou vyhrál 7:1 - Studnička tak sám zařídil týmu vysoké vítězství!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 502 DIVÁKŮ V KRAJSKÉM PŘEBORU

Derby v Polné. TJ Sapeli Polná se utkal v krajském přeboru s TJ Slavoj Polná. Domácí vyhráli 3:1, ze zápasu máme fotky, reportáž i ohlasy koučů, utkání přihlíželo podle zápisu přes 500 fanoušků.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Drama v nastavení. Chotíkov se utkal s Holýšovem v plzeňském krajském přeboru. Utkání skončilo nakonec 5:5, ale o všem se rozhodovalo až do posledních sekund. Rozhodčí nastavoval 4 minuty nad rámec hrací doby. V 92. minutě totiž byl ve vápně faulován Lukáš Křivánek, který se následně postavil k pokutovému kopu a svůj pokus i napodruhé proměnil. Vzhledem k obstrukcím kolem této penalty se hrálo více minut nad rámec, než bylo nastaveno. Hned z první akce se míč dostal na levou stranu holýšovského brankoviště, kde se s ním otočil Kučera a povedeným lobem na zadní tyči našel zabíhajícího Miroslava Lopatu, který v infarktovém závěru vykřesal hattrickem pro svůj Chotíkov alespoň bod. Reportáž či upřímné ohlasy koučů najdete u nás na webu.

 

DIVOČINA  VÍKENDU

Napálil míč do kočárku u hřiště, divák hráče obratem napadl. A tím utkání předčasně skončilo

Bohužel. Ani uplynulý hrací víkend se neobešel bez inzultace rozhodčího

To tu ještě nebylo. Domácí odmítli zahrát darovanou penaltu, díky které mohli vyrovnat. A odešli ze hřiště 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou