3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 10:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Sapeláky a Slavojí, body zůstávají u Sapelaků


Branky


28
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

V 5. minutě založil akci Filip Bačkovský, prostrčil míč na Jirku Mužíka, který nabídl loženku Martinu Boháčkovi. Sapelácký kapitán bohužel řešil situaci lobem, který skončil těsně nad brankou Slavoje. O dvě minuty později vypíchl Adam Průcha stoperovi Slavoje míč, protáhl se až před gólmana Dubu, ale jeho střela minula soupeřovu svatyni.V 17.minutě se poprvé měnilo skóre. Po centru Jirky Mužíka se nadvakrát prosadil Ondra Vécha, když propálil gólmana Dubu 1-0. Ve 23.minutě měli hosté velké štěstí, když hlavičku Petra Sodomky vyhlavičkoval obránce Slavoje. Centroval Jirka Mužík. Ve 24. minutě vyslal Slavoj první střelu na naši branku, byla tečovaná a skončila vedle pravé tyče. Ve 26.minutě po rohu Jirky Mužíka si hosté málem vstřelili hlavou vlastné gól, míč skončil těsně vedle branky. Ve 28. minutě zahrával Slavoj standardní situaci a po centru Dana Voráče vyrovnal hlavou zcela nehlídaný Marek Pecina 1-1. Zatímco v první půlhodině Sapeláci zcela ovládali hru a mohli několikrát skórovat, v závěrečné patnáctiminutovce hráli zbrkle a až na šanci Filipa Bačkovského, který po centru Jirky Mužíka hlavičkoval vedle Dubovy branky si další možnost nevypracovali. Slavoj v závěrečných minutách první půle vyslel dvě střely do středu branky, s které s jistotou kryl Tomáš Pokorný. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1-1.

Druhý poločas

Ve 48.minutě pálili hosté z levé strany nad naši branku. V 50. minutě musel vystřídat kanonýr Sapeláků Petr Sodomka, který si v první půli obnovil zranění, nahradil ho Tomáš Poul. V 53. minutě vyslal Tomáš Poul kolmici na Adama Průchu, jeho projektil zastavila pravá tyč Dubovy branky, Tomáš Poul nedokázal dorazit míč do sítě.V 56.minutě centroval Jirka Mužík, kapitán Sapeláků Martin Boháček vybojoval v šestnáctce Slavoje hlavou míč a posléze propálil gólmana hostí 2-1. V 64.minutě centroval Tomáš Poul a Adam Průcha nůžkami pálil vedle branky hostí. O pět minut později se protáhl z levé strany šestnáctce Slavoje Filip Bačkovský, vypálil, gólman Duba předvedl výborný zákrok. V 71.minutě přihrával Ondra Přibyl, Jirka Mužík střílel a zvonilo břevno slavojácké branky. V 74.minutě sehráli Sapeláci výborně rohový kop, centroval Jirka Mužík a Tomáš Poul zvýšil vedení Sapeláků 3-1. V 78. minutě měli možnost ke střelbě hosté, ale míč šel nad sapeláckou branku. V 79.minutě předvedl nádherný slalom nejlepší hráč utkání Ondra Přibyl, bohužel gólovou střelu vyrazil ze soupeřovy branky Jirka Mužík. Tři minuty před koncem měl ještě loženku Filip Bačkovský, který šel sám na Dubu, ten ho dokázal vychytat. Sapeláci si tedy připsali do tabulky další tři cenné body a připsali si je zaslouženě. Byli lepším týmem, soupeři toho mnoho nedovolili a při množství šancí Sapeláků je dvougólový rozdíl ve skóre pro hosty hodně přijatelný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček, trenér: "Do derby jsme chtěli vstoupit aktivně, což se nám podařilo a brzo jsme vstřelili branku. Následně jsme ale nepohlídali standartní situaci a hosté z ojedinělé šance vyrovnali. Do druhé půlky jsme opět přidali na aktivitě a zaslouženě jsme vstřelili dvě branky. Naši výhru hodnotím jako zcela zaslouženou a rozdíl ve skóre mohl být i vyšší."

Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "Hráče jsme celí týden připravovali na to že toto utkání bude hlavně o soubojích a standartkách ,to se potvrdilo a my se s tím bohužel nepopasovali dobře. Všechny góly padli po standartkách....První poločas byl vyrovnaný, rozhodující moment byl asi druhý gól domácích, od této chvíle jsme si bohužel nevěděli se zahuštěnou obranou domácích rady. Zbytečně jsme v zadních řadách předržovali míč ,nezrychlili jsme hru a hráli to furt stejně blbě. Chyběl moment překvapení, nedokázali jsme rozpohybovat zkušenou obranu domácích. Naopak hráči Sapeli vyráželi do rychlých protiútoků a šance už si vytvářeli jenom oni. Pokusili jsme se hru oživit množstvím střídání, ale i toto se minulo účinkem. Domácí hráli v maximálním nasazení s velkou bojovností , mrzí mě se jim v těchto atributech někteří naši hráči nedokázali vyrovnat. Utkání jsme prohráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - P. Sodomka [-] (50. T. Poul [-] ) , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , M. Boháček [-] , F. Bačkovský [-] (88. M. Šimek [-] ) , J. Mužík [-] , O. Vícha [-] , D. Procházka [-] , Š. Bambula [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - P. Juříček [-] , M. Drápela [-] (65. T. Čaloud [-] ) , D. Voráč [-] (83. T. Krečman [-] ) , T. Diviš [-] (83. V. Bradáč [-] ) , I. Kazlou [-] , A. Apfelthaler [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , V. Voráček [-] (83. M. Havlíček [-] ) , F. Sobotka [-]

ŽK: 84. A. Průcha , 86. J. Mužík , 91. Š. Bambula - 84. M. Pecina .
Počet diváků: 502. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - HANZL Daniel, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2022 09:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 11:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 14:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:32
Barbora Králíková

Expert: Roman Hřib
Tip experta: výhra hostů

V derby se může stát cokoliv, ale Slavoj potvrdí výsledky z posledních zápasů a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 22:30
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 18:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 08:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 23:18
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:13

Tip: výhra domácích