VIDEO: Čtvrfinálový los poháru SKFS

0

Předseda svazu SKFS Tomáš Neumann losoval čtvrfinále poháru SKFS a vylosovalo velice zajímavé dvojce. Tento los nabídne i derby, které bude velice atraktivní.

Ve čtvrtek 03.03.2022 se konalo losování čtvfinále poháru SKFS. Pro zatraktivnění a zviditelnění soutěže tento los probíhal formou živého online přenosu, kde předseda svazu Tomáš Neumann vylosoval postupně z osudí tyto dvojice: FK Dobrovice (KP) - SK Chlumec (I. A), Spartak Průhonice (I. A) - TJ Ligmet Milín (I. B), TJ SK Hřebeč (KP) - FK Kosoř (KP), SK Sokoleč (I. A) - FC Velim (KP).

 

Zatímco v prvních dvou zápasech budou plnit roli papírového favorita domácí, v dalších dvou se dá očekavát velká bitva. V Hřebči, která mezi nejlepší osmičku postoupila až jako poslední během uplynulého víkendu proti Jinočanům, dojde na reprízu podzimního souboje v krajském přeboru. Kromě soutěže mají oba kluby společné i to, že ve svých řadách spoléhají na ex-ligové hráče – za domácí nastupují Tomáš Jablonský a Jakub Podaný a od zimy i nově pardubický Jan Prosek a za hosty z Prahy-západ Milan Černý. Nejzajímavější klání přinesl los zejména pro Sokoleč, která se utká v derby s nedalekou Velimí hrající Krajský přebor.

 

Ohlasy na losování Vám přínášíme zde:

Trenér Sokolče Jan Hlavatý okomentoval takto: Lepší pozvánka na fotbal nemůže být.Doufám, že přijde hodně lidí na zápas, na který se velmi těšíme a doufám, že oba týmy se v týdnu sejdou a poměří síly v té nejlepší sestavě, kterou budou mít k dispozici. 

 

Trenér Dobrovice Ondřej Murárik okomentoval takto: S losem jsme spokojeni z důvodu odehrání zápasu v domácím prostředí, které se bude hrát v týdnu. Zároveň nám los přisoudil soupeře z nižší soutěže, takže budeme muset potvrdit roli favorita a to není nikdy jednoduché.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou