Slavia hledá stopera, zn. spěchá

0

Již pozítří čeká "sešívané" první čtvrtfinálové klání Evropské ligy na půdě londýnského Arsenalu. Trenér Trpišovský se bohužel bude muset, krom jiných, obejít bez dvou opor. O koho se jedná?

Prvním z absentujících je stoper Ondřej Kúdela, u kterého je důvodem pohmožděnina nosu, kterou si přivezl z Walesu, a následné vysoké teploty, kvůli kterým má dokonce nasazená antibiotika. Nad jeho účastí byl dlouhou dobu otazník, nakonec bude muset pouze fandit svým spoluhráčům

 

Dnes ráno se k němu navíc přidal další střední obránce, Simon Deli, který zaskakoval v odvetném utkání s Rangers za vykartovaného Davida Zimu. "Simon bohužel přijel z národního týmu a potvrdil se u něj covid", vyjádřil se pro ČT sport asistent Jindřicha Trpišovského, Zděnek Houštecký. 

 

Slavia nemůže počítat ani se stoperem Kacharabou, který přišel během zimní pauzy z Liberce. Jeho jméno totiž nefiguruje na soupisce pro Evropskou ligu. V úvahu na tento post tak připadá například Jan Bořil či Tomáš Holeš.

 

Co myslíte Vy, kdo by měl vedle mladého a talentovaného Davida Zimy nastoupit?

 

Přímý přenos zápasu vysílá ČT sport ve čtvrtek od 21:00. 

 

Další články k nedávnému dění ohledně Slavie naleznete níže:

Legenda zkritizovala počínání Slavie

Glosa: Jste rasisti a pravda nás nezajímá

VIDEO: Slavia říká NE rasismu

VIDEO: Jakta v Glasgow, Slavia si odvezla víc, než jen postup


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou