Legenda zkritizovala počínání Slavie

0

Slavný Sir Kenny Dalglish se vyjádřil k hojně diskutovanému utkání mezi Rangers a Slávií. A příznivcům "sešívaných" pravděpodobně jeho slova chutnat nebudou..

"Zvolili nechutný herní plán, neustále padali, váleli se po zemi a křičeli. Chtěli rozhodčímu komplikovat život a narušit hru Rangers. Pro Stevenovy (Gerrardovy) hochy to bylo nešťastné, ale Slavii to fungovalo", vyjádřil se. Těmto slovům se objektivní fanoušek může jen pousmát. 

 

Nějaké plusové body asi nažene tvrzením že "Trenér Jindřich Trpišovský vybudoval velmi dobrý tým. Vyřadili i Leicester, a hráče jakými jsou Abdallah Sima, Nicolae Stanciu nebo Alexander Bah sledují velké kluby té nejvyšší evropské kvality".

 

Bohužel však i tento výrok zůstává ve stínu nařčení Kamary vůči Kúdelovi, které ostrovní média bezostyšně považují za oprávněná. Dalglish k této aféře ještě stihl dodat, že "Kamara tvrdí, že mu Kúdela řekl, že je zas.aná opice. Není divu, že to Kamaru šokovalo a vyvolalo prudkou reakci jeho i dalších hráčů Rangers. Nemám důvod Kamarovi nevěřit, osobně ho sice neznám, ale působí na mě jako slušný člověk". 

 

Otázkou tak zůstává, zda bychom měli, ač daná slova neznáme, interpretovat jejich význam, ať už z reakce okolí ("Simův pohled", kterým příznivci Rangers na sociálních sítích tak rádi argumentují), či tvrzením, že "osobně dotyčného neznám, ale působí na mě jako slušný člověk". Jedná se přece jen o dosti subjektivní názory, které by neměly být hlavním zdrojem poznání. 

 

Odkaz na reportáž z utkání zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou