Další souboj Berbr vs. Fevoluce. Kde proběhne tentokrát?

0

Tento pátek, tj. 12.3.2021, proběhne valná hromada OFS Trutnov, kde se, stejně jako v ostatních krajích, bude volit nový předseda a taktéž noví členové výkonného výboru. Obhajovat bude Marek Pilný, vyzývá ho Jiří Skuček.

Marek Pilný působí také jako rozhodčí a netají se svou náklonností k Berbrovi. Podobně jako Blažej, ani on se nevyhnul mediální popularitě v negativním slova smyslu. Psal se rok 2016 a Pilný, úplně namol, dirigoval utkání Příbram - Slavia coby čtvrtý sudí. Během utkání se pohyboval podél postranní čáry a mnohdy jakoby stínoval pohyb pomezního rozhodčího s praporkem.  Jeho kolega, Jiří Jech, se dokonce během samotného zápasu na hřišti vymočil. 

 

Výkonný výbor, v té době vedený Peltou, Pilného okamžitě vyloučil z FAČRu, což pro něj znamenalo i konec jakožto pro šéfa trutnovského okresu a místopředsedu hradeckého kraje. Vypadalo to, že tím bude celá kauza a Pilného kariéra ukončena. Za toho se však přimluvil Roman Berbr, který je momentálně trestně stíhaný z důvodu korupce. 

 

Marek Pilný se tak stal po 15 měsících opět členem Fotbalové asociace ČR, dnes opět šéfuje OFS Trutnov a řídí zápasy ve 3. lize.

 

Jeho vyzyvatelem je Jiří Skuček, šéftrenér mládeže v MFK Trutnov. K celé situaci se vyjádřil pro portál seznamzpravy.cz. „My jsme divnej okres. Moc tomu nevěřím, že bych proti panu Pilnému mohl uspět, ale takhle to prostě dál nejde. Kluci nám končí s fotbalem a od toho je okres, aby s tím pomohl. Jenže oni se starají jenom o rozhodčí,“ řekl před valnou hromadou, na které se pokusí Pilného porazit.

 

Pilný je považován za jednoho z pro Berbra důležitých sudích. Do souboji s nimi se nikdo příliš nepouštěl, málokdo v tom viděl cokoliv jiného, než ztracený čas. To se však změnilo s příchodem Fevoluce, jejíž hlavními tvářemi jsou Honza Koller, Vláďa Šmicer, či Milan Baroš. Fevoluce již zaznamenala několik úspěchů, její členové byli zvoleni například v OFS Svitavy, OFS Teplice, či OFS Praha - západ.

 

Zdá se, že fotbal o změnu opravdu stojí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou