Hráčem 23. kola divize A se stává Petr Kotrba!

0

Po týdenní pauze znovu ovládl naši anketu zástupce klatovské kopané!

3, 2, 1, konec! Hlasování bylo ukončeno. A vaším vítězem se stává... virbl prosím... Petr Kotrba!

 

Ve víkendovém utkání s pražským Zličínem si počínal parádně a odměnou mu byly dvě vstřelené branky. A nejen to, získává také titul Hráč 23. kola! Vás, účastníky hlasování, uhranul natolik, že si zasloužil krásných 33 % hlasů.

 

Na druhé a třetí příčce skončili fotbalisté Roudného. Jak Hajdušek, tak Růžička byli hlavními příčinami a strůjci obratu svého týmu ve špatně rozehraném duelu proti Aritmě Praha, kde navíc hráli v oslabení. 23 % hlasů získal gólman Kamil Hajdušek, kterému je vynesly skvělé zákroky, jimiž udržel svůj tým ve hře a položil tak základy pro obrat. Ten si vzal na starost především David Růžička. Ač se na hřiště podíval až jako střídající hráč, byl právě on tou jiskrou, která nastartovala motor Malšanů. Vyrovnávací branku připravil a rozhodující úder na 2:1 sám zasadil. A díky tomuto počinu si vysloužil 16 % hlasů. 

 

Vítězi gratulujeme a Vám, našim čtenářům, děkujeme za krásný a vyrovnaný souboj v anketě. Zítra se samozřejmě můžete těšit na rozhovor s Petrem Kotrbou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou