NEJ VÍKENDU: A máme tu rekord sezóny! Dostat takový příděl a ještě doma?

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina, kam přišlo nejvíc diváků nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ z uplynulého víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - TŘI ČERVENÉ KARTY

Maximem byly tentokrát "pouze" tři červené karty za zápas, které viděli hráči hned v deseti víkendových duelech.

Celkově nejvíce karet, 14, padlo v zápase karlovarské I.B třídy SK ZD Křižovatka -  FC Jiskra Hazlov. Ze zápasu máme kompletní reportáž a ohlasy.

 

OBRATY VÍKENDU

Hned dva celky se o víkendu dokázaly vyhrabat ze strány více branek a nakonec své zápasy vyhrát. Povedlo se to Ovčárům, které prohrávaly ve 21. minutě už 1:5, ale nakonec vyhrály po penaltách 6:5, když srovnaly v 89. minutě. Podobnou euforii zažila i Kropáčova Vrutice, která ve druhé půli dokonale otačila zápas v Krnsku (z 2:5 na 6:5) 

 

Loděnice ve středočeské I.B třídě otočily zápas s béčkem Kladna dvěma góly v průběhu posledních vteřin 90. minutě, kdy obrátily stav 2:3 na 4:3.

Kolešovicím stačila po půli 0:1 dvacetiminutovka druhé pole na neskutečných šest gólů!

 

DEBAKLY VÍKENDU

18:0 - Sokol Kamenná v českobudějovické IV. třídě sejmul béčko Černého Dubu rozdílem osmnácti branek. Kamenná má po dvou zápasech úctyhodné skóre 26:3 a zdá se, že postup do třetí třídy má svého favorita...

 

!!!! 0:22 !!! -  Rekordní debakl sezóny. V zápase okresního přeboru Karlových Varů mezi domácím FK Verušičky a FK Ajax Kolová se hosté s domácím celkem vůbec nepárali. A to ještě měly Verušičky štěstí, že nasazené tempo ve střílení branek hosté neudrželi, po půli totiž vedli už 15:0...

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 785 diváků

Nejvíce diváků tentokrát přišlo na divizní duel Velká Bíteš - Sokol Lanžhot. "Hody, hodně lidí a parádní počasí. Prostě se to sešlo. Potkali se mančafty, které ví, co mají hrát. My jsme asi byli trochu šťastnější," hodnotil pro fotbalunas.cz po zápase kouč domácích Marek Zúbek - více ZDE.

 

STŘELEC VÍKENDU – 9 BRANEK V ZÁPASE

Měnínský LUKÁŠ KUČERA se ukázal v zápase svého týmu proti rezervě Vojkovic (OP Brno-venkov). Nasázel devět gólů a velkou mírou tak přispěl ke konečnému skóre 15:0.

Nejrychlejší hattrick má na svědomí Petr Heller ze Sokola Mšec - stihl ho za sedm minut!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou