4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:15

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vypjatém duelu bere všechny tři body Křižovatka


Branky


11

Křižovatská Juvena na svém pažitu přivítala vinou zranění výrazně oslabený tým z Hazlova. Obě mužstva měla před tímto zápasem na svém kontě tři body a jeden druhému se tak chtěly v tabulce vzdálit. 100 diváků mohlo po celý zápas sledovat kvalitní fotbal, vše hlavní se však odehrálo až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

I přes to, že v první půli nebyl k vidění žádný gól, ani žádná karta, hrál se atraktivní fotbal s množstvím vytvořených šancí. Největší si vytvořili hosté, kterým se dokonce podařilo překonat gólmana, ale jejich pokus zastavilo domácí břevno. Všechny další akce domácích i hostů skončily nevalně, buďto si s nimi poradil protější gólman, a nebo úplně postrádaly přesnost. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, a i když se diváci určitě nenudili, ani v divokých představách nemohli tušit, co je čeká v poločase druhém.

Dvanáct žlutých, tři červené, pět branek

Ano, přesně to na ně v druhém poločase čekalo. Hazlovští chtěli na soupeře vlétnout a naklonit si zápas na svou stranu, to se jim ale nepodařilo a byli to domácí, kdo se poprvé prosadil. V 53. minutě se prosadil domácí Valent Onduško, když se po rychlém brejku ocitl ve vápně proti gólmanovi a podařilo se mu ho překonat. V 65. minutě viděl za svůj nevybíravý zákrok žlutou kartu hostující Martin Jurky, a protože už na svém kontě jednu žlutou měl, neměl sudí na vybranou a poslal ho předčasně do sprch. Domácí Jindřich Svůra měl potřebu si s Jurkym ještě pár věcí vyříkat, překročil při tom ale všechny únosné meze a rozhodčí Tvrdík ho po přímé červené kartě poslal za Jurkym.  Další pozdvižení přišlo v 73. minutě. Hostující Jiří Šole byl přinucen k obrannému zákroku, kterým zamezil velice nadějné akci domácích. Ani zde nebylo zbytí a i za tento zákrok dostal Šole žlutou kartu. I on už však na svém účtu jednu měl, a tak se i on odebral předčasně z trávníku a Hazlovští dohrávali v devíti. Domácí tuto skutečnost využili již o tři minuty později, když se ve vápně zjevil Jan Sova a svou trefou zvýšil vedení domácích na 2:0. Pokud si ale někdo myslel, že Hazlovští přestanou hrát a budou se snažit hubené manko ubránit, šeredně se mýlil. Hostům se dokonce podařilo snížit, v 78. minutě se střela hostů otřela o jejich Zdeňka Bartoška a následná změna směru nebyla pro gólmana Toncara řešitelnou úlohou. Případné drama ale razantně odmítnul domácí Ondřej Kuchta, který dvěma brankami v samém závěru utkání zpečetil výhru Křižovatky v poměru 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK ZD Křižovatka
Jakub Kopřiva (hráč, asistent trenéra): Hazlov na to, že přijel v hodně oslabené sestavě, předvedl velice dobrý výkon. V první polovině nás několikrát zachránil Toncar, kterého musím za dnešní zápas vyzdvihnout až do nebes, a jednou nám také pomohlo břevno. Do druhé půle se nám povedlo střídání a postupem času se i projevila naše početní výhoda. Absence několika Hazlovských hráčů utkání určitě ovlivnila, ale my jsme rádi za tři body, které jsme v domácím prostředí potřebovali získat.

FC Jiskra Hazlov
Martin Jurky (hráč hostů): Musím se vrátit k situaci z první půle, nejsem si jistý, zda sudí neměl domácím písknout chycenou malou domů a nám tak umožnit zahrávat nepřímý volný kop. Nestalo se a my se na to určitě nemůžeme vymlouvat. Fotbal se hraje na góly a těch my dnes zkrátka nevstřelili dostatek. Nezbývá nám, než doufat, že se to změní příští týden, kdy doma přivítáme Plesnou. Křižovatce gratuluji k vítězství a přeji, ať se daří!



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - J. Melničuk [-] , V. Bláha st. [-] (68. J. Sova [-] ) , L. Flaksa [-] (68. J. Rada [-] ) , J. Svůra [-] - O. Kuchta [-] , K. Mariánus [-] (89. E. Miko [-] ) , R. Kirch [-] , V. Melničuk [-] - M. Utíkal [-] (46. V. Onduška [-] ) , V. Altman [-]

FC Jiskra Hazlov
D. Šturm [-] - Z. Bartošek [-] , M. Hlivjak [-] (68. F. Fuxa [-] ) , P. Fuxa [-] , D. Škvor [-] , M. Heřmanský [-] , V. Strnad [-] , F. Mezera [-] , M. Jurky [-] , J. Šole [-] , M. Tuček [-]

ŽK: 53. V. Bláha st. , 56. R. Kirch , 59. O. Kuchta , 71. J. Melničuk , 72. V. Altman , 85. V. Onduška - 57. M. Jurky , 58. F. Mezera , 59. J. Šole , 69. D. Šturm , 82. V. Strnad . ČK: 65. J. Svůra - 65. M. Jurky , 73. J. Šole .
Hráči zápasu: J. Toncar , O. Kuchta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - PROCHÁZKA Jaroslav, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Křižovatka využije domácí prostředí a nad Hazlovem podle mě těsně zvítězí.