Král červených karet: Kdo neúprosně posílal hráče předčasně do sprchy?

0

Vyloučení vždy vyvolá emoce na hřišti i v hledišti. Většina přihlížejících spílá hlavnímu rozhodčímu. Který rozhodčí ukázal červenou kartu během podzimní části nejčastěji?

V galerii opět najdete žebříčky, které jsme rozděli podle soutěží od první ligy až po čtvrtou třídu. Pořadí jsme určovali podle průměrného počtu červených karet na jedno utkání a do žebříčku soutěže jsme zařadili pouze sudí, kteří odpískali v dané úrovni minimálně tři utkání.

 

Připomeňte si předchozí díl, kde jsme psali o ženských rozhodčích.

 

Nepřijdete však ani o ty, kteří odpískali pouze jedno utkání, ale udělili v něm i tři červené karty. Najdete je vždy ve speciální tabulce bez umístění.

 

Který sudí rozdal nejvíce žlutých karet zjistíte zde.

 

V dalších dnech vám přineseme sudího, který rozdal v součtu žlutých a červených karet nejvíce a stal se tak Mariášníkem podzimu. Poté se vrátíme k brankám.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou