Také ženy rozdávaly na podzim karty ve velkém. Která rozhodčí vládla mužům rukou nejpřísnější?

0

Žena v rozhodcovském dresu na fotbalovém hřišti. Dříve věc zcela vyjímečná, ale dnes se už zástupkyně něžného pohlaví mezi rozhodčími najdou. My přinášíme přehled všech slečen a žen, které na podzim odpískaly alespoň jedno utkání v mužské soutěži.

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout žebříček všech dam, které odpískaly minimálně tři utkání během podzimní části. Nezohledňovali jsme úroveň soutěží žádným koeficeintem, pouze jsme udělali více sloupců, aby bylo možné zjisti, jakou úroveň přibližně dáma píská.

 

POHLED K SOUSEDŮM: Kráska se chce prosadit mezi rozhodcovskou elitu 

 

Přinášíme samostatný žebříček žlutých karet, červených karet a také souhrnné pořadí, kde je žlutá karta oceněna jedním bodem a červená karta body třemi. Ve všech kategoriích určuje pořadí průměr na zápas.

 

ČTĚTE TAKÉ: Nejtrestanější mužstva podzimu

 

Z tabulek jsme opět vyřadili dámy, které neodpískaly alespoň tři zápasy. Důvod je ten, že jejich data mohou být zkreslující. Ani o ně však nezůstanete ochuzeni. Přinášíme je v samostatné tabulce bez pořadí.

 

FOTOSERIÁL: Top fotky roku 2019

 

Která dáma se stala největší mariášnicí? Neváhejte a podívejte se do galeri. V dalších dnech se můžete těšit na pokračování rozhodcovských statistik.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou