Tip experta na 19. kolo: Křemežský Petr Snížek Malontům tentokrát nevěří

0

Na jaře se svým týmem Sokol Křemže útočník Petr Snížek moc radosti nezažil. Ale to by se prý mohlo o tomto víkendu změnit. Šlágr kola, to je pro Snížka souboj Plané s Nemanicemi, osobitý tipér (který se mimochodem stal i naším redaktorem v I.A třídě skupiny B) pak věří nejvíce Velešínu a Trhovým Svinům.

SK Zliv - SK Sedlec – tip 1

Tady si myslím, že si to domácí ohlídají. S Křemží jsme tam hráli teď na jaře a vyhrávat se tam dá jen těžko. Víc k tomu radši ani psát nebudu. Pokud to bude pískat sudí, co pískal nás a nehnul se z kruhu na půlce a zápas řídil asi jako já vrtulník (nikdy jsem v něm ani neseděl), tak je hotovo. 2:1 pro domácí.

 

SK Planá - SK Nemanice - tip 0

Tohle je jednoznačně šlágr kola. Kdybych měl volno, asi bych se šel i podívat. Oba týmy mají kvalitní tým plný zkušených hráčů doplněný o mladé talentované pušky. Proto si tipnu, že zápas skončí remízou a bude to padat – 3:3.

 

FC Velešín - TJ Sokol Kamenný Újezd - 1

Myslím, že tady není co řešit. Velešín se valí a má fazonu a na jaře kácí jednoho soupeře za druhým. Kameňák si v posledním kole lehce potrénoval doma s Křemží a myslím si, že teď se karta obrátí a hráči Kamenného Újezdu se také povozí na kolotoči – 4:0.

 

Sokol Křemže - TJ Dříteň – 1

Je mi jasné, že po přečtení tohohle tipu si musí každej ťukat na čelo. Mně ani nezbývá nic jiného, kdybych si myslel, že tento zápas nevyhrajeme, na zápas bych ani nejel. Navíc vím, že Dříteň dokázala prohrát v Malontech, tak proč by nemohla prohrát i u nás. Navíc naše nekvalitní hřiště bude voda na náš mlýn – 3:2.          

 

FK Spartak Kaplice B - FK Slavoj Český Krumlov B - 2

Tohle je derbíčko a je úplně jedno, že proti sobě nastoupí rezervy. Myslím si, že Kaplice nešla štěstíčku moc naproti. Č. Krumlov A hraje v sobotu a Kaplice A v neděli, tudíž s pendly mohou počítat spíše hosté a proto si myslím, že to bude jasná dvojka – 1:3.

 

TJ Hraničář Malonty - TJ Spartak Trhové Sviny - 2

Tohle musí být jasná dvojka, jinak si budu myslet, že v tom Ivanku kamaráde byly nějaký ryby. Malonty sice na jaře porazily doma Dříteň a co jsem se dočetl, tak uplácaly remízu v Krumlově, ale T. Sviny si to ohlídají a odvezou si tři body – 1:4 .    

 

 TJ Smrčina Horní Planá - FC Šumava Frymburk – 0

 

Samozřejmě bych si přál, aby Frymburk vyhrál a tím nám pomohl, protože díra mezi týmy, co jsou v danou chvíli na padáka a Horní Planou, která drží poslední místo zaručující start v dalším ročníku 1.B sk. A, narostla už na sedm bodů.  Bohužel je to derby a myslím si, že Frymburk to bude mít hodně těžké a zápas skončí remízou – 1:1.

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec)3 ze 7

18. kolo: Tomáš Pintér (obránce SK Planá) - 4 ze 7, Jan Pintér (záložník SK Planá) - 4 ze 7

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou