Petr Nenadál: Trenér Plíhal nás umí skvěle vyhecovat.

0

Fotbal začínal hrát v Pelhřimově, dnes hraje středopolař IV. třídu v Hněvkovicích a patří k oporám týmu. V důležitém zápase v Nové Cerekvi vstřelil jedinou branku utkání a udržel svůj tým v bezprostředním kontaktu s čelem ligy.

Petře, kdy jsi začínal s fotbalem?

Začínal jsem jako malý kluk v přípravce Pelhřimova, pokračoval jsem přes žáky, dorost a chvíli jsem hrál za B-tým Pelhřimova. Kamarád mě pozval do Hněvkovic a už jsem tady zůstal.

 

Spoluhráč Zdeněk Pikl (POZN. redakce: hráč kola v minulém týdnu) se zmínil o tom, že v Hněvkovicích je výborná parta. Můžete to potvrdit?

100% souhlasím, je tady super parta a to je hlavní důvod, proč hraju právě za tento tým. Setkáváme se s klukama i mimo fotbal. Pořádáme různé brigády a trávíme spolu čas. Po zápase chodíme samozřeujmě na pivo.

 

Myslíte si, že faktorem pohody v týmu je i Váš trenér Libor Plíhal?

Ano, je to člověk, který žije pro tým, spoustu toho zařizuje a líbí se mi na něm, že nás dokáže skvěle nahecovat.

 

Popiště branku, která znamenala 3 body v zápase s Novou Cerekví.

Branka padla z přímého volného kopu. Zahrával jsem ji z rohu velkého vápna a myslím si, že brankář střelu podcenil. Mám pocit, že chytal náhradní brankář Nové Cerekve (POZN. redakce: Ano, chytal náhradní brankář Jiří Tyráček, "jednička" mezi tyčemi Petr Vaněček byl nemocný).

 

Jaké jsou Vaše úkoly ve hře

V zápase s Novou Cerekví jsem hrál ve středu zálohy. Obvykle však nastupuji jako předstoper.  Jedním z mých úkolů je rozehrávka, snažím se chodit často pro míče. Kromě defenzivních úkolů také rozehrávám standartní situace (rohy a přímé volné kopy).

 

Sportujete i jinak než fotbalově?

Rád hraju florbal, jezdím na kole, plavu a občas hraju squash.

 

Kdo je podle Vás nejlepší fotbalista na planetě?

Nejkomplexnějším hráčem je podle mě Ronaldo z Realu Madrid.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou