Statistika 6. kolo - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR OPAVA I.

0

Přinášíme první část statistiky 6. kola. Opět se dozvíte, kdo vsítil hattrick, nejrychlejší branku, vlastní branku a další věci. 

Hattrick v tomto kole okresního přeboru nevstřelil nikdo. Dva góly dalo těchto pět borců: Libor Šusták (Slavia Opava), Martin Boháč (Vřesina), Michal Jamnický (Stěbořice), David Liška (Hlavnice) a Jan Vondrouš (Budišov n. B.).

 

Celková bilance tohoto kola je zrdcadlově obácena bilancím předcházejících kol. Domácí zaznamenali 2 výhry, hosté 5 tříbodových zisků. Celková bilance je 22 výher domácích, 13 výher hostů. Opět musíme konstatovat, že na remízu v tomto ročníku stále čekáme!!!!

 

V tomto kole padlo 27 branek, to je průměrně 3,86 gólů na zápas. Celkově už padlo v tomto ročníku 160 gólů, což je 4,57 branky na jedno utkání.

 

Nejvíce branek padlo v utkání mezi Hlavnicí a Štítinou - 6, nejméně se radovali fandové z gólu ve Vřesině, kam přijely Dolní Životice, a to konkrétně 2 góly. Nejvíce branek dala v jednom zápase Hlavnice (6). Slepými náboji pálily Dobroslavice, Dolní Životice, Hněvošice, Štítina a Kobeřice B.

 

Nejrychlejší branku vstřelil hlavnický Lukáš Lodňánek, který už ve 2. minutě pokořil brankáře Štítiny. Vlatní branky padly dvě. Nešťastníky byly vždy hráči Štítiny. V prvním případě to byl Jiří Holeš a v druhém Petr Kunczik

 

Zajímavá byla bilance penalt. Nařízeny byly pouze dvě. A obě jejich exekutoři zahodily (Radoslav Urban (Jakartovice), Roman Modelský (Budišov n. B.)). Celká bilance v tomto ročníku je 15/5.

 

Čisté Konto udrželo těchto pět gólmanů: Aleš Krása (Budišov n. B.), Bohumír Lorenz (Slavia Opava), Jakub Lampart (Vřesina), Jakub Losert (Stěbořice), Lukáš Kirschner (Hlavnice)

 

Celková bilance čistých kont:

3 - Michal Janech (Jakartovice)

2 - Jakub Losert (Stěbořice), Aleš Krása (Budišov n. B.)

1 - Daniel Bria, Tomáš Lebeda (oba Litultovice), Matěj Němeček (Budišov n. B.), Jakub Stříbný (Kobeřice B), Jakub Lampart (Vřesina), Lukáš Kirschner (Hlavnice), Bohumír Lorenz (Slavia Opava)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou