STATISTIKA 4. KOLA - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR

0

Po týdnu opět přinášíme krátkou rekapitulaci víkendového kola ve statistikách.

BRANKY:

V tomto kole máme dva čtyřgólové střelce. Jedná se o Martina Válečka z Otic, který dal čtyři branky Dolním Životicím. Podobný kousek se povedl kobeřickému Vojtěchovi Malchárkovi proti Vřesině. Hattrick se v tomto kole nepovedl nikomu. Dvě branky dali Jakub Hlaváč z Jakartovic a Martin Pražák z Budišova nad Budišovkou.

 

Celková bilance za toto kolo je 5 výher domácích a 2 výhry hostů. Celková bilance za tři kola je 15 výher domácích a 6 výher hostů. Takže stále v tomto soutěžním ročníku čekáme na nerozhodný výsledek.

 

V tomto kole padlo celkově 34 branek, to je průměr 4,86 na utkání. Celkově už se střelci radovali 97 krát se vstřelení branky, což je průměrně 4,61 na zápas. 

 

Nejvíce branek viděli diváci v zápase mezi Kobeřicemi B a Vřesinou (8), nejméně si diváci zakřičeli gól v souboji Dobroslavic a Březové (1). Nejvíc branek vsítily družiny Kobeřic B a Otic (6), střelecky naprázdno vyšla Březová.

 

Čisté konto udržel pouze dobroslavický Marek Vajda. 

Celkově čistá konta:

2 - Michal Janech (Jakartovice)

1 - Jakub Losert (Stěbořice), Daniel Bria (Litultovice), Aleš Krása (Budišov n. B.), Jakub Stříbný (Kobeřice B)

 

Nejrychlejší branku v tomto kole vsítil Petr Wolf z Hlavnice ve 2. minutě, když zamířil do sítě Budišova nad Budišovkou. Vlastní branku vsítil jen štítinský Štěpán Rohovský

 

Penalty byly nařízeny pouze dvě. Obě jejich exekutoři proměnili (Milan Lišaník (Dobroslavice), Radoslav Urban (Jakartovice)). Celková bilance je 8/2.

 

DIVÁCI: 

Sedm zápasu 4. kola navštívilo 393 fanoušků, což představuje průměr 56,14 na jeden zápas. Celkově už shlédlo zápasy 1 604 diváků, což je průměrně 76,38. Nejvíce si našlo cestu na zápas Kobeřice B-Vřesina (83), nejméně Hlavnice-Budišov n. B. (30)

 

KARTY:

Celkově bylo uděleno v tomto kole 23 žlutých karet a 2 červené (Pavel Elbl (Hlavnice), Michal Josefus (Stěbořice)). Nejvíce žlutých karet obdržela mužstva Dobroslavic a Hněvošic (3), nejméně Dolní Životice a Budišova nad Budišovkou (0). Celkově už bylo uděleno 75 žlutých karet a 2 červené.

 

Celková Bilance: 

ŽK:

8 - Hlavnice

7 - Vřesina, Dobroslavice, Hněvošice

6 - Jakartovice, Otice, 

5 - Štítina, Slavia Opava, Kobeřice B

4 - Březová

3 - Budišov n. B., Litultovice

2 - Stěbořice, Dolní Životice

 

ČK:

1 - Stěbořice, Hlavnice

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou