TIPLIGA: První víkend na zkoušku, od září soutěžíme opět o voucher do Šalandy pro nejlepšího tipéra měsíce

0

Žádné papírové kupóny a sošky z antikvariátu. V podzimní části soutěží budeme opět hledat moderním způsobem největší experta. Na toho nejlepšího znalce okresní kopáné čeká lákavá odměna - voucher v hodnotě 500 Kč, který věnovala restaurace Šalanda. Svojí mušku můžete seřídit v prvním tréninkovém kole.  

Nová sezóna je tu a tipliga má pro Rakovník díky restauraci Šalanda opět specialitu - hrajete kromě bodů i bonusovou cenu! Body o voucher v hodnotě 500 Kč se načítají až za utkání odehraná v měsíci září. Nezapomeňte, že je můžete získat ve všech soutěžích okresu Rakovník, tedy i ve čtvrté třídě. Postupy a sestupy nám vnesly do soutěží hodně nečitelnosti, a tak nikdo nemusí smutnit, pokud mu první víkend nevyjde.

 

O nejlepšího tipéra měsíce budeme hrát samozřejmě i v říjnu, ale proč nevyhrát voucher už hned v září? Nenechte si ujít v tipovačce žádné zápasy. Všem účastníkům přejeme hodně štěstí. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou