O volarských Slavnostech dřeva se hrál zajímavý fotbalový zápas.

0

Stará garda Tatranu Volary si pozvala ke zpestření slavností starou gardu ze Sedlece u Mikulova.

Oba týmy si společně vyměňují pořadatelství čtvrtým rokem.

 

 

   Ve Volarech se hraje vždy o slavnostech dřeva. Na myšlenku přátelských utkání přišel Vladimír Bajčík, který v Sedleci u Mikulova strávil několik let a nyní je ve Volarech. "Slovo dalo slovo a každý rok se utkáme, letos již počtvrté a pro páté jubilejní něco vymyslíme. Z jara na Moravě a o slavnostech v srpnu u nás. Je to tradičně dobrá akce, která letos dostala nový rozměr. Získali jsme solidní čas dopoledne o slavnostech a podpořilo nás i vedení volarské radnice. Moc si vážíme toho, že si na nás udělala čas i starostka Volar Martina Pospíšilová, která sebou přivedla poslance parlamentu ČR a krajského zastupitele pana Jana Zahradníka, kteří společně s Marianem Pánkem, starostou Sedlece u Mikulova, provedli čestný výkop," dodal Vladimír Bajčík.

 

   Samotný zápas na 2x 40 minut přinesl zajímavý boj, ve kterém domácí pamětníci I.A třídy a nižší I.B třídy vzpomínali, jak váleli v kraji, sehráli s Moravany vyrovnaný boj s výhrou 3:2 na konci.

 

  Bylo to hodnotné sportovní klání, které se divákům, kteří si v rámci slavností našli na stadión cestu, líbilo. Odpolední posezení a návštěva slavnostního podvečera se vydařila a při vínečku i pivečku se mluvilo o zápase i našem fotbale, ale hlavně se všichni kvalitně pobavili.

 

Ladislav Beran

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou