3. kolo - O POHÁR MĚSTA OPAVY

0

Přinášíme info o třech zápasech o POHÁR MĚSTA OPAVY.

Štěpánkovice - Oldřišov 1:2 (0:0)

Ve včerejším pohárovém utkání se u nás představil soupeř z Oldřišova. V prvním poločase byli jasně lepší hosté a my jsme se pouze bránili. Brankář Michal Tomíček nás několikrát podržel, i když měl i velkou dávku štěstí. První poločas tak skončil 0:0. Před druhým poločasem udělal trenér našeho mužstva, Christoph, změnu v brankovišti, když místo M. Tomíčka poslal do brány Aleše Lefendu. Ten ale hned ve 46. minutě inkasoval. K odraženému balonu se po standardní situaci dostal hostující D. Bořucký a střelou z hranice šestnáctky zvýšil na 0:1. Druhý poločas se jevil v podobném duchu jako ten první. Hosté z Oldřišova drželi míč na svých kopačkách a postupně se drali k domácí brance. Ale i přesto se naši fotbalisté stále snažili o vyrovnávací branku. A přišla! V 84. minutě se do hostující šestnáctky probíjel V. Harazim, ve skluzu ho atakoval hostující hráč, který zahrál rukou, a pískala se penalta. Té se chopil D. Novák a střelou k levé tyči vyrovnal na 1:1. Už to vypadalo, že utkání budou rozhodovat penalty, ale Oldřišov v 88. minutě z rohového kopu zvýšil na konečných 1:2. A tím pro nás končí účast v pohárových utkáních. 

zdroj: http://www.tjsokolstepankovice.cz/

Branky: Pluške (penalta) - Bořucký, Brunclík.

Rozhodčí: Kopperberg - Pavelek, Novák

Počet diváků: 142

ŽK: Novák, David Benek - Žídek.

Sestava Štěpánkovic: Michal Tomíček (Lefenda) - David Tomíček, Machala, Novák (27. Kufka), Jakub Tomíček (72. Harazim), David Benek, Kožušník, Grygarčík, Pluške, Dluhoš, Grigarčík (39. Liška)

Sestava Oldřišova: Anděl - Blahetka (63. Konečný), Mička, Droppa, Žídek, Pavlíček, Kurka, Bořucký, Pfleger (63. Samek), Fišer, Brunclík

 

Velké Heraltice - Hlavnice 6:1 (1:1)

V prvním dějství nebylo znát, že Herlatice hrají o dvě soutěže výše. Hned v úvodu zahodila Hlavnice samostatný nájezd. V 6. minutě poslal domácí do vedení Jan Otipka. Hlavnice deset minut před koncem první půle Wollnerem vyrovnala. Ve druhém už Hlavnice fyzicky odpadla, a domácí ji nasázeli pět branek. Hlavní slovo měl Adam Rolný, který zatížil konto soupeře třemi góly. Velké Heraltice se v semifinále poháru můžou těšit na Budišov nad Budišovkou.

Branky: Adam Rolný 3, Jan Otipka, Klein, Valchař - Wollner

Rozhodčí: Radek - Gilík, Lebeda

Počet diváků: 70

Sestava Velké Heraltice: Patrik Klein - Čunta (46. Šimon), Tesař, Martin Valchař, Piatkevič, Zvardoň (46. Šrek), Adam Rolný, Miroslav Rolný, Vladimír Valchař, Jan Otipka, Richter (46. Daniel Klein)

Sestava Hlavnice: Kirschner - Ochrana, Lebeda, Hendrych, Wollner, Kukol, Elbl, Vrána , Rychta (46. Dominik Lukáš), Martinček, Wolf (46. Jakub Lukáš) 

 

Budišov n. B. - Kylešovice 2:2 (2:1), na penalty 4:3

Divácký zajimavý zápas se odehrával mezi Budišovem a Kylešovicemi. Budišov se ujal vedení už ve 3. minutě, když míč dopravil do sítě Kuric - 1:0. O chvíli později zazdil velkou šanci domácích Martin Pražák a pomdeseti minutách přišel trest, když Roman Modelský ztratil míč, balon dostal mezi dva beky Šemora a zkušeně zavěsil - 1:1. Pak se do třicáté minuty hrálo hlavně mezi šestnáctkami. Ve 28. minutě byl podražen v hostujícím vápně Filip Pražák a Roman Modelský svou předcházející chybu odčinil úspěšně proměněným pokutovým kopem - 2:1. Pět minut před koncem napřáhl z dálky Filip Pražák, ale hostující brankář Evják vytáhl míč konečky prstů ze šibenice. I na počátku druhého dějství byl Budišov lepším týmem. Šance zazdili Roman Modelský, Siažík. Hosté udeřili v 71. minutě, když si Levay udělal stopera a pohodlně zasunul míč do brány - 2:2. V samém závěru vychytal hostující brankář ještě Siažíka, Týna a Romana Modelského. Zápas tak dospěl k penaltovému vyvrcholení. V něm byl Budišov úspěšnější, když rozhodující penaltu dal Petr Modelský, který oslavil svůj návrat do Budišova 

 

Branky: Kuric, Roman Modelský (penalta) - Šemora, Levay. 

Rozhodčí: Šafrán - Kubíček, Kovalský

Počet diváků: 95

ŽK: Martin Pražák (Budišov n. B.)

Sestava Budišov n. B. Krása - Metelka, Němeček (46. Levák), Lukáš Marek (82. Týn), Skácel, Martin Pražák, Petr Modelský, Filip Pražák, Kuric, Pizur (46. Čonka), Roman Modelský

Sestava Kylešovice: Evják - Bolacký (65. Merta), Drnda, Fruncek, Gračanin (78. Kostřiba), Hajduk, Levay (76. Vavrečka), Pospíšil, Holčapek, Kober (65. Maloch), Šemora 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou