FOTO: Slavia smazala soka z Ostrova

0

Předsezónní souboj dvou rivalů z Karlovarského kraje vyzněl jasně pro Slavii. Ta nadělovala především v prvních dvaceti minutách a Ostrovští se nakonec museli smířit s potupným bůrem.

Využité standardní situace a skvělá hra po křídlech. Díky těmto dvěma klíčovým prvkům se Karlovým Varům vstup do utkání s Ostrovem nadmíru povedl a už v 18. minutě vedly o tři branky! Neúřadoval nikdo jiný než ostřílení tahouni Psohlavec a Geňo.

 

Po skvělém úvodu tempo hry trochu opadlo, čehož využili domácí a Matoušek byl blízko snížení, jenže trefil pouze břevno Chárovy klece.

 

Ve druhém poločase přidali slávisté ještě dva góly a spravili si tak chuť po prohraném zápase s Domažlicemi.

 

Tahoun Karlových Varů Marian Geňo ví, že přípravu neměla Slavia ideální. "S kvalitními soupeři se nám výsledkově příliš nedařilo. K zápasu jsme přistoupili o to zodpovědněji a začali ve vysokém tempu. Odměnou nám bylo brzké vedení 3:0, to se potom každému týmu hraje snadněji. Chtěli jsme se tentokrát soustředit na obranu a čisté konto, což se povedlo. Můžeme být spokojeni s výkonem i výsledkem."

 

Zároveň však slávistický kapitán zůstává nohama na zemi. "Není to ale úplně důležité, o tomto utkání nebude za týden nikdo vědět. Všichni se teď už soustředíme spíš na svou soutěž. Ostrovu přeji, ať se co nejrychleji vrátí zpět do divize, zápasy s nimi v minulé sezóně vzrušující," řekl závěrem.

 

FK Ostrov - FC Slavia Karlovy Vary 0:5 (0:3)

Branky: 11. a 18. Psohlavec, 15. a 55. Geňo, 79. Šupík

Sestava Varů: Chára (46. Klimov) – Kořistka (65. Merkl), Vondráček, Pěkný (46. Gruber), Skala – Šupík, Staněk, Vokáč, Kalina – Geňo (65. Očko), Psohlavec (46. Mestl)

Rozhodčí: M. Štěrba – V. Štěrba, Talpáš

Diváci: 150


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou