Hráčem 22. kola divize A se stává Petr Páleník!

0

Pětigólový šutér ovládl i anketu Hráče kola...

22. kolo divize A je již minulostí a nejlepší jedenáctka byla už také sestavena. A Vy, naši čtenáři, jste rozhodli o tom, že hráčem kola se stal sušický sniper Petr Páleník!

 

Jeho pětigólový počin v utkání proti Mariánským Lázním, které Sušice vyhrála venku 7:2, mu s velkým přehledem zajistil vítězství v anketě o Hráče kola. Stejným způsobem, jako převálcoval o víkendu svého soupeře, zdemoloval i ostatní kandidáty v hlasování. Získal totiž neuvěřitelných 61 % hlasů!

Na stříbrném stupínku stanul milevský gólman Jakub Šmitmajer, který pro svůj tým vychytal první jarní venkovní výhru (v Chebu), navíc s čistým kontem, a získal 24 % hlasů. 

Třetím do party je Páleníkův kolega z útoku, tedy Miroslav Vrhel. Po minulém kole, kdy si připsal hattrick, tento víkend třikrát asistoval a s Páleníkem tvořili neustálé nebezpečí pro obranu soupeře.  

 

Vítězi gratulujeme a Vám, čtenářům, děkujeme za hlasování. Zítra se samozřejmě můžete těšit na rozhovor s Petrem Páleníkem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou