Známe největší hvězdu uplynulého ročníku, kdo zvítězil?

0

Budíček, jsme zpět a v plném proudu. Nová sezóna je za dveřmi a nám zbývá učinit poslední věc, kterou definitivně uzavřeme tu předcházející, a sice vyhlásit si výsledky diváckého hlasování o nejlepšího hráče uplynulého ročníku, který bude mít šanci získat od našeho portálu i nějaké zajímavé ceny v celorepublikové soutěži. Teď už ale k samotnému vyhlašování. 

Naprosto suverénně si pro titul největší hvězdy roku dokráčel.... Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí).

Tomáš Reitmeier si prožil parádní sezónu, v níž se stal suverénně nejlepším střelcem, ačkoli chyběl v mnoha utkáních. Pro Královské Poříčí byl ale i tak neuvěřitelně platnou oporou, která se asi nejvíce podepsala na tom, že se Baník dočkal postupu zpět do vyšší soutěže. Je sice pravdou, že postup museli ještě před ním odříci i Chodov s Lomnicí, ale i tak se rozhodně počítá. A proto si to naše hvězda bude moci v příštím ročníku užít opět mezi papírově rozhodně lepšími týmy, k čemuž jí rozhodně gratulujeme a přejeme mnoho štěstí. 

Zbytek obsazení stupní vítězů:
1. Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí)
2. Lukáš Šereda (Baník Krásno)
3. Daniel Ďásek (SK Oloví)  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou