Tatran Rakovník třetiligové Štěchovice příliš nepotrápil

0

V rozmezí jednoho týdne se Štechovice dvakrát postavily proti týmu z Rakovníka. Po pohárové výhře 0:2 nad místním SK Rakovník také tentokrat zaslouženě zvítězily nad druhým rakovnickým týmem - Tatranem. Přestože si hosté během přátelského utkání vytvořili několik šancí, nepodařilo se jim balon dostat až za záda štěchovického gólmana Vašáka a museli překousnout čtyřgólovou prohru. 

 

TJ Štěchovice - TJ Tatran Rakovník 4:0 (3:0)

 

Do první větší šance se dostal hostující Verner, který ale trefil jen břevno za domácím gólmanem Vašákem. Hned vzápětí po centru Košaty otevřel na druhé straně skóre utkání vlastním gólem Výborný. Za pár minut to už bylo o dvě branky, když Hřebeček našel přesně Vernera. Za hosty ve 28. minutě po nadějné akci minul Klíma. O moc úspěšnější nebyl ani domácí Busta, který ve vyložené šanci poslal míč také vedle branky. Definitivní podobu výsledku prvního poločasu tak zařídil až štichovický Novák, který ve 39. minutě na dva pokusy překonal Cipru v brance Tatranu.

 

Krátce po přestávce se v šanci objevil Verner, ale Švejdův centr poslal do tyče. Dvě velké šance během jedné minuty si připsali hosté v 54. minutě – nejprve Vašáka řádně prověřil hlavičkou Braimi, poté po rohovém kopu zachránilo domácí břevno. Na druhé straně se do šance probojoval Cienciala, ale jeho nadějná střela těsně minula bránu. Do stejných místa zamířila i střela Beneše, kterého ideálně vysunul Šum.

 

V 80. minutě se skóre už přeci jen měnilo, když Šum z dvaceti metrů parádně obstřelil střídajícího Zacha. V závěru zápasu mohl pátou branku domácích přidat Halbich, ale v zakončení nedokázal zachovat chladnou hlavu a vyprodukoval jen velice nepřesnou střelu.

 

Štěchovice čeká v rámci druhého kola poháru zápas proti ligovým Bohemians Praha 1905, který se bude hrát 10. srpna od 17h ve Štěchovicích. V neděli 14. srpna pak přivítají v úvodním kole ČFL opět na domácím trávníku nováčka třetí ligy - Hořovicko.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou