Týmy ČFL rozsoudí až poslední kolo. Jasno není o mistrovi ani o všech sestupujících. Z postupu se ale radují na Žižkově

0

Dlouhá (podle některých trenérů až nesnesitelně dlouhá) sezóna třetí nejvyšší soutěže se o víkendu dočká svého vyvrcholení. A bude to opravdu velké finále. K titulu mistrů mají teď nejblíže Jirny, které mají vše ve svých rukou...

BOJ O TITUL

Jirny, Zápy a Žižkov. Tyto tři týmy si dělají naděje na první místo před posledním kolem.

Jirny mají v tabulce na prvním místě 79 bodů a jedou do Benešova, který už je zachráněn. Zápy, které již potvrdily zájem hrát FNL, jsou o bod pozadu a v posledním kole změří doma síly s osmým Pískem. Nejhorší výchozí pozici má Viktorka Žižkov, ta musí se 76 body doufat v zaváhání soupeřů, navíc má i nejnepříjemnějšího soupeře - Tachov má za sebou famózní šňůru devíti tříbodových výher.

Jasno je nyní podle všeho o tom, že postup do FNL bude slavit Žižkov, protože Jirny o licenci na druhou ligu nepožádaly, Zápy ji pak nedostaly, když neuspěly ani s odvoláním

KOMU ZŮSTANE ČERNÝ PETR

Po odstoupení Unionu je jasné, že soutěž opustí trio Brozany, Most a Čáslav. Ve hře je ale ještě jedno sestupové místo, kterým jsou před posledním kolem ohroženy hned tři celky.

Na sestupové 16. příčce jsou zatím Benátky se 42 body. Ty musí přeskočit buďto Kolín (44 bodů), nebo Táborsko B (45 bodů). Benátky doma hostí právě Táborsko (podzimní zápas skončil výhrou 1:0 Táborska), Kolín míří do Králova Dvora.

 

Je třeba pamatovat na to, že o lepším pořadí v případě rovnosti bodů rozhoduje:

1) Vyšší počet bodů ze vzájemných utkání

2) Lepší skóre za vzájemných utkání

3) Lepší celkové skóre

4) Vyšší počet celkem vstřelených branek

 

Vyzkoušejte si naší novinku a natipujte poslední kolo - trefíte mistra a sestupujícího právě vy?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou