Pozvánka na mezinárodní fotbalový turnaj žáků Continental Cup U11 v Otrokovicích

0

Zveme Vás na mezinárodní fotbalový turnaj žáků Continental Cup U11 - již 2. ročník se uskuteční v sobotu dne 25. června 2016 ve sportovním areálu FC Viktoria Otrokovice.

V sobotu dne 25. června 2016 se ve sportovním areálu FC Viktoria Otrokovice uskuteční druhý ročník mezinárodního fotbalového turnaje žáků U11, pořádaný společností Continental Barum s. r. o. a místním fotbalovým klubem FC Viktoria Otrokovice. Slavnostní zahájení proběhne v 8:30 hod. Turnaje se zúčastní nejen týmy z blízkého okolí, ale i ze Slovenské republiky. Účast potvrdili fotbalisté z Otrokovic, Kroměříže, Slovácka, Zlína, Olomouce, Trenčína, Dubnice nad Váhom a Púchova.

Prvního ročníku mezinárodního turnaje v roce 2015 se zúčastnilo celkem 10 týmů. Z vítězství se nakonec radovali domácí fotbalisté z Otrokovic, kteří ve vyrovnaném finále porazili svého soupeře ze Zlína 1:0. Záštitu nad fotbalovým turnajem přijali hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák, starosta města Otrokovice Jaroslav Budek a jednatel společnosti Continental Barum pro Marketing a obchod pan Martin Buday. Přijďte povzbudit mladé fotbalisty i Vy.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou