Již tento víkend se otevřou brány nové sezóny 2015/2016 pro I.B třídu skupinu C

0

V 7 zápasech prvního kola se nám představí čtyři nové týmy. Do I.B třídy postoupily z Okresních přeborů týmy Polep a Pátku. Naopak "béčko" Čáslavi a tým Zelenče přišli do skupiny C po sestupu z I.A třídy. Soutěž opustily spadnuvší Milovice a Kouřim. Libice bude v této sezóně konkurovat týmům v I.A třídě. Skupinu C taktéž opustil tým ze Staré Boleslavi, kteří letošní sezónu stráví v I.B třídě skupina B.

První zápasy nového ročníku budou rozehrány v Sobotu v 17:00 na třech stadionech. První kolo pak uzavřou čtyři zápasy v Neděli. 

Liblice přivítá Sadskou. Tyto týmy budou chtít odehrát sezónu určitě ve větším klidu než loni, kdy obsadily 12. respektive 11. místo. 

Nováček z Pátku začne svou pouť na domácím hřišti, kde přivítá Bílé Podolí. Kobylky, obsadily v minulé sezóně 10. místo.

Nováček z Polep v jehož týmu figurují hráči, kteří mají zkušenosti nejen s divizním fotbalem, ale také s třetí nejvyšší ligou, pojede v prvním kole na hřiště Bohemie Poděbrady, která bude obhajovat čtvrté místo. Uvidíme zda-li bude pro Polepy v sezóně velkým problémem, že se pro tuto sezónu staly farmou pro divizní tým Sparty Kutná Hora. 

Pátý tým loňského ročníku Býchory přivíta Lysou nad Labem, která minulou sezónu ukončila na 8. místě. 

Vicemistr loňské sezóny Sokoleč začne soutěž v domácím prostředí. Na horkou půdu do Sokolče přijede loni šestá Tuchoraz. 

Zeleneč, která sestoupila z I.A třídy jede odehrát první zápas letošní sezóny na hřiště Břežan II.  Hráči Břežan budou chtít návázat především na podzim loňské sezóny, kdy se jim podařilo zvítězit hned v osmi utkáních.

Druhý tým, který sestoupil z I.A třídy tedy tým Čáslavi "B" přivítá doma Slovan Poděbrady. Ten se bude snažit v letošní sezóně vylepšit loňské deváté místo.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou