Čimelice finišují s přípravou, zdolaly mladíky z Písku, v generálce vyzvou Bernartice

0

Čimeličtí dokázali přehrát písecký dorost a 1. srpna si na hřišti Bernartic naposledy otestují svou formu před startem krajského přeboru.

FC Písek U-19 - SK SIKO Čimelice 0:4 (0:2)

Branky: Omerovič 2, Nekl,Bican
Písek: Jevčák - Velek, Tichava, Uhlík, Malický - Bečvář, Hudák, Kinkor, Divoký - Stoklasa, Musil (stř. Kačírek, Šteflíček).
Čimelice: Slavík - Výrostek, Pšenička, Němec Martin, Řezáč - Petráš, Nekl, Surovčík, Převrátil Jakub - Omerovič, Varhan (stř. Bican)

K dalšímu přípravnému utkání zajelo mužstvo Čimelic do Putimi, kde se utkalo s píseckou U-19. Začátek utkání byl vyrovnaný, ale obě mužstva
produkovala spoustu nepřesných přihrávek a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Ve 30. minutě pak ale po ose Petráš-Výrostek se k 
míči před brankou Píseckých nejlépe zorientoval Omerovič a vstřelil první branku Čimelic. O pět minut později prudce vystřelil Varhan, píseckému brankáři míč proklouzl pod tělem a s dorážkou do sítě pak opět Omerovič neměl problém. Poločas tak skončil vedením Čimelic 2:0.


Druhou půli Čimeličtí začali o mnoho lépe. Ve 48. minutě po rohovém kopu vstřelil třetí branku Nekl. V 52. minutě opět po rohovém kopu Převrátila střílel Varhan, ale jeho pokus skončil na tyči písecké branky. Čimeličtí pak dobře bránili a prakticky nepouštěli písecké mladíky do vážnějších akcí.
V 67. minutě pak střídající Bican vystřelil, písecký brankář míč neudržel a ten skončil v síti. Čimelice tak vedly 4:0. V 72.minutě si mladíci Písku vytvořili největší šanci v utkání, kdy po rohovém kopu hlavičkoval Divoký, ale jeho pokus skvěle vychytal Slavík. To byl vůbec poslední příležitost ze stran obou mužstev do konce utkání a zápas se dohrál v pohodovém tempu.

K poslední přípravě zajíždějí fotbalisté Čimelic dne 1.8. do Bernartic, kde se utkají v generálce před KP s tamními fotbalisty, účastníky 1.A třídy, od 17.00 hodin.

Připravil: Josef Ťupa

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou