J. Kozel 26.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v závěru zápasu


Branky


15

Po nerozhodném poločase, skórovali hpsté dvakrát v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bohuslavice v posledním zápase tohoto kola přivítaly mužstvo ze Stěbořic. Domácí zahájili zápas dvěma rohy, které ale byly neúspěšné. Stěbořice udeřily po jedenácti minutách jako první, když odkop brankáře Štěpána Kramného propadl až za obranu ke Kokoškovi, který své sólo zkušeně proměnil – 0:1. Další šance pak zazdili opět Kokošek a po něm i Burda, Domácí pak ve 22. minuty zahráli přímý kop Janem Janošem nad bránu. Bohuslavice dokázaly srovnat krok ve 26. minutě, když centrovaný míč Tilleczka skončil u Kozla, který z bezprostřední blízkosti neměl problém pokořit gólmana Štěpána Kramného – 1:1. Ve 37. minutě si pak narazil Štefek míč s Kozlem a vystřelil do náruče gólmana Štěpána Kramného. Ještě v té samé minutě pak centr Ohřála a hlavičku Jana Janoše vytěsnil Štěpán Kramný na roh.

Stěbořice dvakrát udeřily v závěru

Ve druhém poločase pokračovala obdobná partie jako v poločase prvním. Hned v jeho úvodu střílel domácí Tilleczek těsně vedle branky. Za šest minut přímý kop Cigána skončil rohovým kopem. Z něho pak posadil Jan Janoš míč na hlavu Benka, jehož hlavička skončila v náručí brankáře Štěpána Kramného. Na druhé straně pak Gracu vychytal brankář Wrána, který pak zpacifikoval i dorážku Šimona. V 65. minutě pak z úrovně pokutového území pálil nad bránu Kotzur. Hosté pak odověděli střelou Kokoška, ale ta mířila těsně vedle. Čtvrthodinu před koncem se neujaly ani dva rohové kopy domácích. Když už to vypadalo na remízu, tak dvakrát udeřily Stěbořice. Nejdříve přímý kop Kokoška tečoval ve zdi stojící obránce a míč doputoval do protipohybu brankáře Wrány do sítě – 1:2. V závěrečné minutě pak poslal Ondra Fidler do sóla svého bratra Martina Fiedlera, který pohodlně překonal gólmana Wránu – 1:3.

 

Bohuslavice jedou příští kolo do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Byl to minimálně remízový zápas, ale Stěbořice byly šťasnější. Hodně mě to mrzí.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Šťastná výhra. Soupeř byl dobře připravený, a docela silný na balonu. V prvním poločase nám chyběl větší pohyb, takže remíza byla naprosto zasloužená. Ve druhé části jsme trošku pohyb zlepšili a byli jsme kombinačně o trochu lepším týmem. V závěru jsme pak domácí zasadili dva smrtelné údery. Je to pro ně hodně kruté.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - P. Cigán [-] , A. Ohřál [-] (63. M. Koval [-] ) , P. Štefek [-] , T. Koska [-] , J. Janoš [-] , D. Kotzur [-] , J. Kozel [-] (89. M. Faika [-] ) , T. Tilleczek [-] (83. O. Mika [-] ) , I. Dominik [-] (79. A. Janoš [-] ) , M. Benek [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] (78. O. Fidler [-] ) , V. Graca [-] , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] (90. A. Baier [-] ) , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Raschka [-] , V. Konečný [-] , M. Šimon [-]

ŽK: 28. I. Dominik - 51. V. Graca .
Hráči zápasu: R. Kokošek .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - NEVŘELA Jan, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra hostů

V Bohuslavicích se potýkají taky s nedostakem hráčů a Stěbořice mají velice zkušený mančaft, kde jejich lavička má zkušené borce na střídání, takže tady víc vidím výhru Stěbořic v poměru 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů