Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov splnil povinnost a vyhrál


Branky


15

Slavkov už po poločase vedl o čtyři branky. Ve druhém pak ještě svou výhru navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o čtyři branky

Slavkov hostil na svém hřišti mužstvo z Jakartovic. Hned v první minutě spálil po centru Marka stoprocentní šanci Gavenda. V 18. minutě pak po centru Schneidera minula hlavička Gavendy jen těsně tyčku. Po dvaceti minutách přiťukl Filip Štýbar míč Schneiderovi, jenž technickou střelou otevřel účet utkání – 1:0. Po půlhodině hry naservíroval Honka míč z rohu na hlavu Malčeka a ten zavěsil pod nechytatelně břevno – 2:0. Za pět minut pak nahrál Marek před prázdnou branku a Honka už měl lehkou práci – 3:0. V závěru poločasu zahrávali domácí roh, který se odrazil k Honkovi, jenž vymetl šibenici hostující brány – 4:0.

Slavkov vedení navýšil

Hned v úvodu druhého poločasu nachytal Nikola Štýbar brankáře Bednaříka na švestkách střelou z třiceti metrů – 5:0. Za pár okamžiků si Nikola Štýbar zpracoval míč na prsou po nahrávce od bráchy Filipa a nedal brankáři Bednaříkovi šanci – 6:0. Jakartovice snížily v 54. minutě, když se z brejku prosadil střelou na zadní tyč Horvát – 6:1. Za dvě minuty skončil pěkný balon od Cahela rybičkou Gavendy, smolař Gavenda opět mířil vedle tyče. V 72. minutě nabil Cahel do velké šance Filipu Štýbarovi, který ale v koncovce selhal. Deset minut před koncem nevyšel hostům ofsajd systém a Malček blafákem pokořil Bednáříka – 7:1. Za dvě minuty snižoval z přímého kopu Piatkevič – 7:2. Poslední slovo měl Slavkov, když Malček dal míč do běhu Soškovi, který zahrál Bednaříkovi na housle – 8:2.

 

Slavkov jede příští kolo do Štáblovic. Jakartovice budou hostit Vávrovice. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Povinné vítězství. Při takovém skóre už postupně ztrácíte motivaci a koncentraci, takže to podle toho i vypadalo. Teď se musíme připravit na Štablovice, na které by takový výkon absolutně nestačil.

FK Jakartovice
Tomáš Šupák (hráč): Soupeř byl jednoznačně lepší. Navíc neponechal nic náhodě, když se posílil o tři hráče z áčka. Zápas byl vyrovnanější poté, až Slavkov prostřídal čtyři hráče. Gratuluji soupeři k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - T. Vícha [-] , B. Malček [-] , D. Kubala [-] , M. Soška [-] - D. Marek [-] (46. D. Vícha [-] ) , A. Honka [-] (52. D. Pavelek [-] ) , F. Štýbar [-] , J. Schneider [-] (46. L. Soška [-] ) - M. Gavenda [-] (52. J. Cahel [-] ) , N. Štýbar [-] (62. D. Slavík [-] )

FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - L. Jakobovský [-] , M. Pluschke [-] (65. P. Bosák [-] ) , M. Buksa [-] , O. Gebauer [-] , J. Piatkevič [-] , K. Török [-] , F. Havlíček [-] , T. Šupák [-] , . Vyhlídal [-] , P. Horvát [-]

ŽK: 60. D. Kubala .
Hráči zápasu: T. Vícha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEK Karel - HROCH Jan, JANECH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Viktor Konečný
Tip experta: výhra domácích

Slavkov často hraje s rozdílnou sestavou, ale s Jakartovicema s přehledem vyhrají 4:0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích