Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štáblovice opět vyhrály tenisově


Branky


15

Oba poločasy skončily 3:1, takže konečný resultát je 6:2 pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky

V derby zápase přivítaly Štáblovice na svém domovském hřišti mužstvo z Dolních Životic. Od počátku zápasu domácí diktovali tempo hry. Hned na začátku zápasu dvakrát utekl hostující obraně Veřmiřovský, ale ani v jednom případě nebyl úspěšný. Domácí začali gólově úřadovat po čtvrthodině hry, když střelu Veřmiřovského ještě brankář Vojtěch Otipka vyrazil, ale na dorážku Mecnara už byl krátký – 1:0. Další branku přidaly Štáblovice ve 38. minutě, když opět Veřmiřovský ztroskotal na Vojtěchovi Otipkovi, ale Sedláček stál, kde měl a míč dopravil do sítě – 2:0. Životice snížily za dvě minuty, když Leifert krásně z přímého kopu trefil šibenici domácí brány – 2:1. Vyrovnání pak měl na kopačce Kosmál, ale střílel těsně vedle. V závěru poločasu byl v pokutovém území nedovoleně atakován Sedláček a penaltu zkušeně poslal do sítě Mecner – 3:1.

Štáblovice výhru navýšily

Hned zkraje druhého poločasu zazdil dvě velké příležitosti opět Veřmiřovský, když v jednok případě nastřelil spojnici a ve druhém tyčku. Sedm minut po pauze si na centr Laovského naběhl Gračanin a zatloukl míč hlavou do brány – 4:1. V 55. minutě prošel Heinzke přes polovinu hřiště a nabil balon pro Tesaře, který pohotově poslal míč do sítě – 5:1. Po hodině hry namazal Veřmiřovský pro Sedláčka, ale jeho střela se jen otřela o tyč. Dvacet minut před koncem utkání Leifert napřáhl z dálky a nachytal na hruškách brankáře Martinka – 5:2. Poslední slovo měli domácí, když si navedl míč na střed Veřmiřovský a protrhl střeleckou smůlu – 6:2. Další domácí šance nevyužili ještě Sedláče, Mecner a Gračanin. 

 

Štáblovice příště doma přivítají Slavkov. Dolní Životice budou hostit Těškovice. 



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Myslím si, že jsme měli zápas pod kontrolou po celý zápas. I bez Pavla Kuzníka jsme byli leším týmem na balonu a diktovali jsme tempo hry. Výhra je zasloužená. Navíc na derby přišla poměrně velká návštěva.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Domácí jsme možná trápili tak 40. minuty. Ale bohužel jsme jim pak jako Jánošici darovali dva góly a bylo po všem. Snad se to ještě dokonce sezóny podaří nějak zvednout.



Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] - M. Sedláček [-] , J. Mecner [-] , M. Laovský [-] (67. J. Fruncek [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , D. Tesař [-] (85. O. Ruso [-] ) , M. Gračanin [-] , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-] , T. Kříž [-] (67. M. Konvička [-] ) , O. Panáček [-] (85. R. Podolínský [-] )

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] (75. J. Vlček [-] ) - D. Kosmál [-] , J. Otipka [-] , M. Tengler [-] , A. Kreisl [-] , J. Leifert [-] , F. Elbl [-] , M. Procházka [-] (37. P. Dušek [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , P. Pohaněl [-] (46. V. Mareta [-] )

ŽK: 39. M. Gračanin - 52. P. Dušek .
Hráči zápasu: P. Heinzke .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, RIPPEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Viktor Konečný
Tip experta: výhra domácích

Domácí jen tak neztrácejí body a Dolní Životice zrovna nemají formu. Tady si myslím, že se bude jednat o jednoznačný průběh zápasu s výsledkem 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích