1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice ubojovaly výhru v Březové


Branky


15

Březová se ujala vedení. Hosté ze Žimrovic do poločasu srovnali. Po pauze pak dali rozhodující trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Březová ve svém dalším jarním zápase přivítala mužstvo ze Žimrovic. Po vyrovnaném úvodu se dostala do vedení po čtvrthodině hry domácí družina, když rohový kop kapitána Šustka našel na zadní tyči Řehulku, jenž se štěstím dopravil balon do brány – 1:0. Do další domácí šance se po nahrávce Řehulky dostával Tomáš Křenek, ale míč z jeho nohy skončil jen těsně vedle tyčky. Žimrovice pak zahrozily střelami Lukáše Škrobána a Ondřeje Černého. Velmi nebezpečný pak byl na druhé straně výpad Tomáše Křenka. Neujala se ani střela Šuhajíka. Žimrovicím se podařilo srovnat krok ve 33. minutě, když Jakub Černý podržel ve středu hřiště balon, načasoval vhodný okamžik přihrávky na Fajkuse, který z dvaceti pěti metrů vymetl pravý horní roh domácí brány – 1:1. Ve zbytku polčasu prováhal vhodný okamžik pro zakončení domácí Chlebík. 

Žimrovice rozhodly

Ve druhé části byly o něco aktivnějším týmem Žimrovice. Do první příležitosti se dostal Schauer, ale z tohoto mráčku nezapršelo. Za Březovou po výpadu Radka Lichovníka prováhal vhodný okamžik k zakončení Chlebík. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 68. minutě, když domácí obránce chtěl odkopnout míč, ale trefil pouze Lukáše Škrobánka, od něhož se balon dostal k Jakubu Černému, jenž z dvaceti metrů vystřelil nechytatelně k tyči – 1:2. Za chvíli mohl srovnat Řehulka, ale nebyl v zakončení důrazný. Klid mohl dát Žimrovicím Schauer, ale Hromada jeho střelu vyrazil. Deset minut před koncem pelášil Lukáš Škrobánek tísněn obráncem na branku, místo střely začal kličkovat a jeho pokus byl sražen domácí obranou do bezpečí. Pět minut před pěkně vystřelil Tomáš Křenek, ale Šehovič byl na místě. Poslední možnost měly Žimrovice, když Novák našel na hranici velkého vápna Režnara, ale ten přestřelil.

 

Březová jede v příštím kole do Kozmic. Žimrovice budou hostit v zápase o druhé místo Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Ze tří velkých šancí v prvním poločase dáme bohužel jen jeden gól. Ve druhém poločase jsme už tolik šancí neměli. Bohužel to byla taková naše jarní klasika. Navíc se zápas nepovedl rozhodčím.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): V prvním poločase jsme hráli špatně. Nenahrávali jsme si a domácím jsme nechávali dostatek prostoru. Ve druhé části jsme se už zlepšili a nakonec jsme výhru ubojovali.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] (75. Š. Buda [-] ) , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Gajdoš [-] , L. Chlebík [-] (65. V. Slípek [-] ) , J. Lichovník [-] , R. Lichovník [-] (56. T. Pecka [-] ) , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , R. Heider [-] (66. J. Schauer [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (83. A. Dušek [-] ) , O. Černý [-] , J. Hertel [-] , P. Škrobánek [-] (46. P. Novák [-] )

ŽK: 25. J. Kostera , 39. J. Lichovník - 15. M. Režnar .
Hráči zápasu: M. Šustek - O. Černý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KAMRÁD Jan - LYČKA Lumír (N), OCETNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Viktor Konečný
Tip experta: výhra hostů

Domácí určitě nebudou chtít nechat soupeři ani bod, ale Žimrovice mají dobrou formu a odvezou si všechny 3. Tipuju 1:3

Tip: výhra hostů