0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaparkovaný žichovický autobus odvezl tři body z Kralovic +FOTO


Branky


0

V rámci sedmého kola přijely Žichovice na půdu Kralovic, které vstoupily do soutěže výborně, s respektem a snahou odčinit porážku z minulého kola. To se jim nakonec po taktickém a zodpovědném výkonu podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žichovice otevřely skóre a vstřelily jedinou branku zápasu

O vítězství hostujících Žichovic se prakticky rozhodlo již v prvním poločase, ve kterém padla jediná branka zápasu. Nebezpečnou střelou po rohovém kopu útočili hosté již ve třetí minutě, první střela domácích přišla v osmé minutě, ale na ofenzivu Kralovic byly Žichovice připravené a přešly do rychlého protiútoku, v té samé minutě vystřelily na branku domácích. Žichovice vsadily v první půli na obranu, Kralovice jejich obranou pronikaly jen velmi těžko. V šestnácté minutě se k hlavičce dostal po rohu domácí Filip Volín, ale hlavičkoval mimo. V osmnácté minutě se domácí celek dostal k dalšímu rohu, ale ani zde nebyl úspěšný. Ve dvaadvacáté minutě vyslal kralovický Kozel centr a Mareš se pokusil o zakončení hlavou, balon ale šel těsně mimo. Ve třiadvacáté minutě Kozel chyboval, nedostatečně odkopl balón a ten se dostal k hostujícímu útočníkovi. Po přihrávce Malého se před brankáře prodral Linhart a po zemi zakončil pod kralovického brankáře. V osmadvacáté minutě došlo na protesty domácích, kteří reklamovali ruku v pokutovém území. Po centru do vápna zasáhl hostující bránící hráč pravděpodobně rukou, rozhodčí toto ale nepískl a prosby domácích nevyslyšel. V přečíslení v šestatřicáté minutě se žichovický Bálek rozhodl pro individuální akci a trefil tyč. Vzápětí vyslal Lavička nebezpečný centr do vápna, domácí z něj ovšem nic nevytěžili. Domácí celek se pokusil v závěru utkání o vyrovnání, nicméně bez úspěchu a poločas skončil za stavu 0:1.

Ve druhé půli Kralovice zvýšily tlak

Po poločase měli hosté šanci jít do dvoubrankového vedení, nicméně Bálek hlavičkoval jen do domácího brankáře. Pak již hosté přenechali domácímu celku střed hřiště a dostali se pod výrazný tlak, nicméně Žichovice vsadily na obranu a nepustily domácí celek do nebezpečnějších šancí. V šestapadesáté minutě přišla standardní situace domácích, když se Běhounkův centr snažil hlavičkovat Renč, ale míč branku jen lízl. I přesto, že měli domácí územní převahu a stále drželi míč, nedostávali se do nebezpečnějších šancí. V jedenašedesáté minutě se po skrumáži dostal Mareš k míči na hranici šestnáctky a střílel z voleje, jeho střela ale skončila těsně vedle levé tyče. Velká šance přišla v šestašedesáté minutě. Po centru do vápna mohl Mareš hlavou doklepávat do prázdné brány, hostující hráč ho zřejmě fauloval, nicméně rozhodčí toto nepískal. Následně domácí zvýšili tlak, měli tři rohy v řadě. Na stavu zápasu se ale nic nezměnilo. V jedenaosmdesáté minutě měli domácí po faulu na Kozla k dispozici standardní situaci, kterou ale nevyužili. V pětaosmdesáté minutě přišel další roh pro domácí, ti stále stupňovali tlak. Nejrychleji se ve vápně pak zorientoval Kozel, ale střelil těsně mimo. Domácí přidali nebezpečnou střelu ještě v jedenadevadesáté minutě, opět se ukázal Kozel, který trefil skákavý míč z těžké pozice, střela skončila ale těsně mimo. Hosté se nakonec výraznému tlaku domácího celku ubránili a body z Kralovic odvezli domů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Podali jsme špatný výkon proti zatím nejslabšímu soupeři, kterého jsme v soutěži potkali. Nejslabším článkem zápasu byl ale rozhodčí, který neměl odvahu odpískat ani jednu ze tří jasných penalt. Soupeři jsme chybou v obraně darovali gól a od té doby se mimo jedné šance nedostal skoro za půlku. Obzvláště ve druhém poločase byla naše převaha enormní, ale i díky tragickému rozhodčímu se jim podařilo výsledek ubránit."

TJ Žichovice
Radim Šiška: „Díky výbornému výkonu celé obrany v čele s brankářem Landou jsme nakonec občas i se štěstím cenné vítězství uhájili. Zápas částečně popisuje i slovní útok domácího fanouška, který pravil, že "Takovej hnus tady ještě nikdo nepřevedl," i reakce trenéra Čakrta: "Taky tady, pane, zatím ještě nikdo nevyhrál". Nutno podotknout, že z těch dvou pánů fotbalu rozumí jen jeden.“



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Koudele [-] (54. V. Ježek [-] ) , J. Kozel [-] , D. Hyneš [-] (81. P. Koča [-] ) , J. Vlk [-] - J. Mareš [-] , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] (59. J. Purkar [-] ) , F. Volín [-] , T. Běhounek [-] - J. Lavička [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Benedikt [-] , J. Malý [-] (87. D. Krejčí [-] ) , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , J. Bálek [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-]

ŽK: 21. F. Volín , 30. J. Lavička , 72. J. Kozel - 82. R. Šiška , 85. M. Linhart , 90. D. Krejčí .
Hráči zápasu: J. Kozel - J. Šimáček .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: König Michal - KOHOUT Miroslav, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.