3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov v Žákavě vedl, nakonec odjíždí bez bodu


Branky


56. V. Mencl , 65. J. Hamák , 73. O. Soukup - 37. J. Šot , 66. V. Mifek
24

"Pohodové tři body pro domácí...," řekl by si bez pochyb nejeden nestranný divák. Žákava to ale neměla se Staňkovem vůbec snadné a na body se hodně natrápila. Nakonec ale získala všechny, a nechala tak Staňkov na chvostu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jako reklamy v kině. Přijdete na film a čekáte, kdy to začne. Dost podobné to bylo v Žákavě, kde byl první poločas spíše uspávací a kvalita fotbalu nebyla kdoví jaká. Staňkov hrál v klidu, nechtěl riskovat a zbytečně neztrácet míče. Hosté si vytvořili dvě šance, z toho jednu Jakub Šot zakončil gólově, což konkrétně znamenalo, že šel Staňkov do kabin s jednogólovým náskokem.

 

 

 

 

 

Do druhého poločasu vstoupila jiná Žákava. Taková Žákava, která na svého soupeře vlétla, hrála aktivně a brzy donutila svého soka inkasovat. Zhruba deset minut po úvodním hvizdu srovnal Václav Mencl. V 65. minutě se domácí radovali podruhé. Obrat dokonal mladý Hamák, který tak dal Žákavě vedení. Sudí Šašek ani nemusel zandavat svou tužku na zapisování gólů, jen musel dát pozor, aby si nespletl sloupec. Minutu po gólu Hamáka totiž opět srovnal Mifek a jelo se znovu od nuly.

Kapitán domácích mohl v úvodních minutách skóre otevřít, nepovedlo se. Tak alespoň střelecký účet zápasu uzavřel. V 73. minutě vstřelil Ondřej Soukup gól na 3:2. Tento výsledek i díky dobrým zákorokům brankáře Vykoupila Žákava nepustila, a slaví tak 3 body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Zápas asi nebyl pohledný pro oko diváka a spíše připomínal utkání okresního přeboru než 1.A třídy. První příležitost zápasu jsem bohužel neproměnili a to byla pro nás asi největší chyba. Soupeř poté rozehrával od brány a snažil se dlouho kombinovat v zadních řadách…to nás tak nějak uspalo a přizpůsobili jsme se tempu soupeře. Takže první poločas byl takový pozvolný se spoustou nepřesností na našich kopačkách. Soupeř měl za poločas 2 šance a jednu využil. Druhý poločas už byl od nás aktivnější, chtěli jsme už prolomit brankový půst a po pár akcích se nám to nakonec povedlo. Zápas jsem překlopili na svoji stranu, ale soupeř během minuty vyrovnal a to se mu skoro povedlo i za stavu 3:2. Naštěstí nás podržel golman a my uhájili 3 body. I přesto, že se nám kupí zranění a hraje čím dál více dorostenců, tak zápas určitě nebyl podle našich představ a máme co zlepšovat.

FK Staňkov
Filip Sedlačko, sekretář: Myslím, že jsme neodehráli špatný zápas. V prvním poločase se nám dařilo vyvarovat se větších chyb v obraně, což bylo základem. Před koncem poločasu nás poslal do vedení Jakub Šot, a myslím, že jsme všichni cítili, že bychom mohli bodovat. V druhém poločase na nás soupeř vlétnul a držel nás v tlaku. Jako vždy nás podržel skvělými zákroky brankář Jánský, ale nakonec jsme vedení neudrželi. Ještě díky rychlému vyrovnávacímu gólu Vojtěcha Mifka jsme byli ve hře, ale bohužel jsme nedokázali využít naše šance a jdeme ze zápasu opět bez bodu. Žákava odehrála dobré utkání a nás může těšit alespoň to, že jsme po zápase na Bolevci ukázali konkurenceschopnost.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , L. Drugda [-] , R. Škala [-] (46. M. Soubusta [-] ) , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] (46. I. Kašpar [-] ) , M. Boukal [-] (88. Z. Plzák [-] ) , L. Kosnar [-] , L. Mourek [-] (70. J. Winkelhöfer [-] ) , J. Hamák [-] (90. A. Tafat [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Liška [-] (30. V. Mifek [-] ) , F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] - T. Kopecký [-] (66. M. Žáček [-] ) , T. Pitipáč [-] , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] - P. Zámostný [-] , J. Šot [-] (84. J. Jung [-] )

ŽK: 56. T. Nekola , 85. I. Kašpar - 59. J. Kubina , 66. P. Zámostný .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - PŘIBYL Zdeněk, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Filip Sedlačko
Tip experta: remíza

Budu se snažit být optimista a věřit, že se po přídělu od Bolevce Staňkov trochu vzpamatuje a zvládne z Žákavy dovézt bod, ačkoli to bude těžké. Žákava teď měla velmi těžký los, ale věřím, že se ještě minimálně v tomto kole na vítěznou vlnu nevrátí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích