Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná ukončila jarní domácí gólové trápení, na první body ale stále čeká


24

325. Přesně tolik minut čekali diváci Tlučné na první jarní gól na vlastním hřišti. A branka to byla důležitá. Jan Saitz totiž vyrovnával na 1:1. Favorit ale překvapení nedopustil a z Tlučné odjel se všemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorita bychom hledali spíše na straně hostí z Horšovského Týnu. Domácí ale nezačali vůbec špatně. Hosté se naopak hledali. V ofenzivě se kupily jednoduché nepřesnosti a dlouho se čekalo na větší ohrožení branky. Hra Tlučné fungovala zhruba polovinu poločasu. Poté domácí inkasovali, když se prosadil Čižikov. To ale domácí nijak nerozhodilo. Sadílkův gól sice uznán nebyl, domácí však věděli, že na svého soupeře mají.

 

 

 

Do druhého poločasu domácí vlétli a brzy vyrovnali. O gól na 1:1 se postaral Jan Saitz. Tlučná byla možná i o něco lepší, jenže co na plat, když za chvilku znovu inkasovala. Dvě chyby v domácích řadách, dvě branky Mykoly Dibrivnyie a rázem to bylo 1:3. Gólovou tečku za výjezdem do Tlučné pak přidal mladík v sestavě Horšovskho Týnu David Radošický, který upravil na konečných 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Martin Seidl, vedoucí/asistent trenéra: Řekli jsme si, jak na soupeře budeme hrát. Začali jsme dobře, ale zhruba po 20 minutách jsme všechno přestali dodržovat a po nějaké chvíli jsme dostali první gól. Z toho jsme se nějak dokázali zmátořit, bylo to víceméně vyrovnané a do druhé půli jsme nastoupili s tím, že chceme tu naši černou sérii za každou cenu zlomit. Podařilo se nám vyrovnat a v tom okamžiku si myslím, že jsme byli lepším týmem na place. Bohužel jsme ale brzy po vyrovnávacím gólu udělali dvě chyby, dostali jsme dva góly a bylo po zápase. To, co si řekneme, musíme dodržovat po celý zápas a ne jen půlku poločasu. Takhle to prostě dál nejde. 1.A třída už je kvalitní soutěž…

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: V zápase s Tlučnou jsme nepodali dobrý výkon, kazili jsme jednoduché přihrávky a když jsme se dostali do zakončení chyběl nám větší důraz i preciznost. V prvním poločase padly dva góly, jeden vstřelil Čižikov a druhý domácí Sadílek, tomu ale gól uznán nebyl kvůli offsidu. Ani ve druhém poločase jsme nepředvedli potřebnou kvalitu. Domácí srovnali krásnou střelou Saitze, za nás se naštěstí trefil Dybrivnyi dvakrát a přidal nám trošku klidu. Gólovou tečku zařídil Radošický, který překvapil domácího brankáře. Domácí předvedli zejména v prvním poločase sympatický týmový výkon. Přeji jim štěstí v boji o záchranu. My určitě musíme v příštích kolech předvést lepší výkon, protože nás čeká extrémně těžký los a rozhodující část sezóny.



Sestavy


TJ Tlučná
J. Mudra [-] - M. Škoda [-] (74. L. Kouřil [-] ) , A. Houdek [-] (63. R. Novák [-] ) , J. Saitz [-] , P. Soukup [-] , O. Šafránek [-] , J. Folk [-] (74. T. Krapf [-] ) , M. Stehlík [-] , J. Sadílek [-] (78. J. Saitz [-] ) , F. Veselý [-] , P. Hiťha [-] (74. L. Polák [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - J. Čižikov [-] , M. Dibrivnyi [-] , V. Khainas [-] , O. Tarasiuk [-] (46. T. Novák [-] ) , M. Falout [-] , O. Yaroshenko [-] (67. O. Chrž [-] ) , J. Černík [-] (81. . Radošický [-] ) , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

ŽK: 83. I. Tykhnenko .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - PŘIBYL Zdeněk, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Filip Sedlačko
Tip experta: výhra hostů

Tlučná se na jaře trápí a ještě nevyhrála, v poháru s kvalitním soupeřem jako byl Koloveč hrála první poločas velice sympaticky, ale v druhém jí Koloveč zlomil. Tentokrát to nebude takový brankový rozdíl, ale kvalitní tým jako je Horšovský Týn si dle mého výhru pohlídá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů