M. Matas 78.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimicím pomohli v derby střídající hráči. Malesice opět herně nepropadly, ale jsou opět bez bodů


Branky


24

Kdyby v nejlepších letech házejícímu Janu Železnému přál vítr, bylo by to možná "co by oštěpem dohodil". V Křimicích roztlačili auta a na neutrál dojeli až do Malesic. Lokální derby pak vyznělo lépe pro hosty, kteří tak udělali další důležitý krok v cestě za postupem mezi krajskou elitu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtvrt hodina hry byla taková oťukávací, seznamovací. Poté už se ale začal hrát fotbal a po křimické kombinaci na levé straně hřiště přiletěl do vápna centr od Radka Hřebíka, který zužitkoval úvodním gólem zápasu René Kropáček.

Jinak to ale bylo od Křimic málo. S balónem hráli naopak domácí, do vážnějších šancí se ale za celý poločas nedostali, a když to samé mohly říct Křimice, výsledkem 0:1 také první půle skončila.

 

 

První polovina druhé půle opět nezastihla hosty v dobrém rozpoložení a znovu to byli domácí, kdo byl na balónu a když už se jim také dařila kombinace a standardní situace, mnohdy nechybělo moc a bylo vyrovnáno. 

Jak už to u fotbalu bývá, když nedaly gól Malesice, musely ho dát Křimice. Roh Jakuba Dvořáka si našel Pavel Fořt, který zvýšil na 2:0. Domácí ale v aktivitě nepolevili a odměnou jim bylo snížení z kopačky Martina Matase.

Malesicím pak nezbývalo nic jiného, než hrát v defenzivě na maximální riziko. Tím se tvořily brejkové možnosti pro hosty, kdy v jedné byl Kropáček. Ten ale nechal vyniknout Faltuse, který skvělým zákrokem podržel svůj tým. Domácí to ale k vyrovnání nenakoplo, a když v 88. minutě přidal hlavou po Pincově centru pojistku střídající Kuneš, bylo jasné, že tři body putují do nedalekých Křimic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Derby s Křimicemi jsme uzavírali sérii utkání s týmy z čela tabulky. V posledních utkáních byla naše hra dobrá a věřili jsme, že doma Křimice také potrápíme. Přestože jsme poměrně brzo inkasovali po pěkné akci Křimic, byla hra v prvním poločase podle mě hodně vyrovnaná. Vypracovali jsme si i několik nadějných příležitostí ke vstřelení vyrovnávací branky, ale gól už v prvním poločase nepadl. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, byť intenzita zápasu derby stále úplně neodpovídala. Prvních 20 minut druhého poločasu patřilo nám, ale tlak byl opět pouze po šestnáctku a bez gólového vyjádření. Křimice pak prokázaly velkou zkušenost, kterou v týmu mají, a po ojedinělém rohu odskočily na dvoubrankový rozdíl. Tento moment podle mě zápas rozhodl, a to i přesto, že se nám podařilo snížit na 1:2. Na další vystupňování tlaku už jsme bohužel neměli síly a Křimice navíc v závěru kosmeticky výsledek navýšily na konečných 1:3. Odehráli jsme utkání, za které se opět nemusíme stydět, ale skóre hovoří jasně, kdo letošní jarní derby nakonec ovládl.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Lokální derby, bylo vidět, že oba týmy chtěly soupeře spíš fotbalově přehrát než přetlačit důrazem, což se u takových zápasů nevidí často. Vyrovnané utkání, kdy rozhodla naše větší kvalita v zakončení. Všechny naše branky padly po hezkých akcích. Jsme moc rádi za 3 body do tabulky z důležitého zápasu a z půdy, kde se nikomu nehraje lehce. Našim klukům děkuji za organizovaný a zodpovědný výkon. Domácím děkuji za fér utkání a přeji jim, aby je utkání s námi nakoplo jako na podzim a načali šňůru úspěšných zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , J. Svoboda [-] (90. M. Eret [-] ) , D. Pašek [-] (46. J. Havelka [-] ) , T. Gita [-] , M. Maur [-] (79. M. Krásný [-] ) , P. Šmídl [-] , D. Pešek [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , K. Schleis [-] (66. D. Krinke [-] )

FC Křimice
M. Špiroch [-] - M. Pinc [-] , P. Grambal [-] (79. V. Kuneš [-] ) , R. Hřebík [-] , T. Čechura [-] , J. Pekárek [-] - J. Dvořák [-] , D. Brabec [-] , L. Čejka [-] (79. Z. Bečka [-] ) - R. Kropáček [-] (90. D. Dmitrovič [-] ) - J. Dytrt [-] (56. P. Fořt [-] )

Počet diváků: 165. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SIROVÝ Václav, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Filip Sedlačko
Tip experta: výhra hostů

Malesice za sebou mají těžkou dohrávku v Kolovči, kde dlouho sahali po bodu. Křimice mají obrovskou ofenzivní sílu a kvalitu víceméně na všech postech. Věřím ve výhru Křimic.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů