0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně podlehla Mýtu tříbrankovým rozdílem


Branky


0

Favorit utkání z Mýta přijel do Kdyně povzbuzen domácí výhrou 2:0 nad Nepomukem. To domácí Kdyně měla co napravovat. V minulém kole totiž podlehla Křimicím 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Štych proměnil přímý kop

Utkání lépe zahájila domácí Kdyně, která se v páté minutě dostala do šance v podobě přímého kopu. Ten však svůj cíl minul o pár metrů.

 

V 9. minutě dostalo šanci k rozehrání přímého kopu také hostující Mýto. A Petr Štych ukázal domácím exekutorům, jak se zahrávají přímé kopy - 0:1!

 

Inkasovaná branka domácí fotbalisty nikterak nepoznamenala, protože ti si vytvořili dalších několik slibných příležitostí. Naopak Mýto se mezi tři tyče v první půli už netrefilo.

 

Množství šancí z kopaček kdyňského týmu ke gólu nevedlo a do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Sporná branka zmařila šance na vyrovnání

V kabinách si domácí pověděli své a do druhého poločasu vstoupili s tím, že se pokusí o vyrovnání.

 

Šancí na to Kdynští měli požehnaně, ale zrazovala je špatná koncovka. 

 

Mohutný nápor domácích v závěru utkání zmařil Josef Kotnauer, který podle všeho stál v hlubokém ofsajdu. Asistent rozhodčí ale praporek nezvedl, a tak branka byla uznána - 0:2!

 

Šok v podobě druhého inkasovaného gólu zaskočil domácí natolik, že přišel třetí zásah do jejich sítě. Mýtský Ondřej Konopásek dal skóre konečnou podobu - 0:3!

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
WEB SK Kdyně 1920, www.fotbalkdyne.cz: Od tohoto zápasu jsem moc neočekával a na začátku šlo spíše o to, abychom podali lepší výkon než v předešlém utkání. Myslel jsem si, že proti Mýtu to bude jak na kolotoči, ale opak byl pravdou. Je pravda, že do zápasu nenastoupil nejlepší střelec soutěže, ale i tak jsem čekal ze strany soupeře mnohem kvalitnější fotbal. Výsledek je pro nezúčastněného diváka jednoznačný, avšak vzhledem k vývoji zápasu pro nás dosti krutý. Takový je prostě fotbal. Jestli prohrajete jedna nula, nebo tři je celkem jedno. My se musíme probudit především střelecky, protože pokud to takto půjde dál, nemůžeme vyhrávat. Mrzí mě, že se v týmu nenajde nikdo, kdo to vezme jak se říká na sebe. Naše koncovka je strašně ustrašená, bez náboje a drzosti. Namísto jednoduchého průniku a zakončení, neustále hledáme další alibistické řešení, což většinou dopadne mizerně. V příštím kole odjíždíme na nepopulární umělku do Žihle, kde moc týmů nevyhrává …Tak uvidíme.




Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - K. Forst [-] , T. Dufek [-] , T. Pergl [-] , K. Hamor [-] (60. M. Janeček [-] ) , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] (66. L. Drmola [-] ) , M. Džugan [-] , P. Dědek [-] , L. Výškrabka [-] , J. Šmejkal [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] , P. Štych [-] , O. Konopásek [-] , M. Brož [-] , M. Veverka [-] (65. J. Kotnauer [-] ) , P. Bejček [-] , P. Ulrich [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-] (82. M. Světlík [-] )

ŽK: 68. T. Dufek , 80. M. Čára - 2. Z. Buchar .
Hráči zápasu: P. Ulrich , P. Štych .
Místo: Kdyně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: König Michal - ŠLAJS Jakub, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.