TEAMSTORE sestava roku Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Je tu sestava roku! Teď je na vás zvolit toho, komu dáte své hlasy v anketě... Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Do branky se dostal Ondřej Korba, který spolu se svou obranou kralovali v celém ročníku soutěže, dát dva góly Mrákovu v jednom zápase bylo téměř nemožné a tak po zásluze v brance stojí právě Korba.

 

V obraně ho doplní kolega Pavel Vondráš, který taktéž předváděl bezchybné výkony po celou sezónu a i díky němu Mrákov inkasoval pouhopouhých 27 branek.

Dále také Jan Dufek, který podobně jako Pavel Vondráš předváděl nadprůměrné výkony a tempo si udržel až do konce sezóny.

Dále kapitán Dlouhého Újezdu, jenž diktoval tempo rozjetému vlaku, který na jaře jen těsně nedosáhl na lepší než třetí pozici, každopádně příští rok se můžeme těšit - Milan Stoklasa inkasoval se svým týmem pouze 35 gólů a patří jim titul druhá nejlepší obrana soutěže.

Z třetí nejlepší obrany soutěže jsme pak vybrali obránce z Postřekova. Jan Němec se svým týmem inkasoval pouze 37 branek a obrana byla tou třetí nejlepší v soutěži.

 

 

Do tříčlenné zálohy se vešlo hned duo Dlouhého Újezda. Petr Houda na jaře svým výkonem vždy nadchl, v mnoha zápasech se mu podařilo skórovat a byl jedním z osy týmu, která Dlouhý Újezd vytáhla na skvělé třetí místo, připsal si 14 přesných tref.

Druhým záložníkem Dlouhého Újezdu je Petr Földeši, který si připsal o jeden přesný zásah více a s 15 góly je nejlepším střelcem Dlouhého Újezdu.

Záložník Martin Kubica, který na podzim laboroval se zraněným kolenem na jaře stihl odehrát více než na podzim a sezónu zakončil nadprůměrnými 14ti brankami.

 

 

Útočníkem číslo jedna nemůže být nikdo jiný. NEUVĚŘITELNÝ Pavel Chval, který naprosto ovládl statistiky, co se vstřelených branek týče, vstřelil 43% branek svého týmu, celkově vstřelil neskutečných 42 branek a zvítězil v tabulce střelců o 15 branek. Vstřelil o gól více než Chodský Újezd.

Druhý nejlepší střelec soutěže a tahoun Kolovče Miloslav Duchoň, kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby Koloveč neměla prakticky celou sezonu problémy s marodkou. Miloslav Duchoň však sezónu musí brát pozitivně, povedlo se mu vstřelit skvělých 27 branek. Na letní přestávku se vystřílel opravdu jak jen mohl, jelikož v posledním kole zaznamenal 6 branek.

Sestavu pak uzavírá Lucián Gitta, který Dlouhému Újezdu pomohl 14 brankami, ale do sestavy se také dostal díky své slušnosti a fair play, které předváděl celou sezónu. Během této sezóny neviděl od rozhodčího ani jednu žlutou ani červenou kartu, za což mu patří obrovské uznání.

 

Do sestavy roku se nevešla spoustu jmen, Tomáš Kopolovič, jenž držel čisté konto přes 500 minut, Jindřich Pelán, skvělý střelec s Chodové Plané, také střelec Daniel Kloužek nebo tahouni týmů ze spodu tabulky, Petr Pikl, Karel Strejc. Do sestavy roku by se také mohl vejít Jevgenij Čižikov, motor Meclova, nebo Filip Němec, který na jaře Meclov několikrát zachránil. Zbytek obrany z Mrákova v neposlední řadě také Lukáš Frei, brankář Postřekova. Bohužel do sestavy se vejde pouze 11 jmen a my zvolili právě těchto 11 borců, kteří měli stabilní výkony po celou dobu. Sláva vítězům, čest poraženým.

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.