SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Sestava podzimní části sezóny.

Lukáš Frei - Brankář Postřekova, jenž za celý podzim inkasoval pouze 12 gólů a může se pyšnit až 6 čistými konty, když přidal i jeden úspešně vychytaný penaltový rozstřel.

Jan Dufek - Obránce z Mrákova, který se může pyšnit velmi dobrou obranou fází, zejména ve druhé části podzimní sezóny, svými většinou čistými zákroky (pouze 2 ŽK) si vysloužil místo v ideální sestavě podzimu.

Petr Houda - Nejproduktivnější obránce soutěže, povedlo se mu vstřelit hned 5 gólů, když k tomu přidáme 3. nejlepší obranu v soutěži, rozhodně na tohoto obránce nesmíme zapomínat.

Jan Němec - Kolega Lukáše Freie, obrana Postřekova zkrátka šlape přesně tak jak má, již zmíněných 12 gólů za 13 zápasů, to jsou skvělá čísla, ke kterým tito dva hráči pomohli.

Jakub Černý - Záložník z Bělé nad Radbuzou si zaslouží svou pozornost zejména svými střeleckými statistikami, z postu záložníka vstřelil skvělých 11 gólů a společně s Miroslavem Bořilem tvoří osu týmu, spolu nastříleli více než polovinu gólů svého týmu.

Martin Kubica - Hráč, kterého sezónu bohůžel brzdí zranění, když však hraje, je pro svůj tým obrovsky platný, podařilo se mu vstřelit 7 gólů a s Meclovem zahájil stíhací jízdu, ve které chce Meclov pokračovat i v jarní fázi soutěže.

Daniel Kloužek - K jeho nejoblíbenějším zápasům bude určitě patřit výhra 5:2 v domácím prostředí proti Částkovu, kdy se mu podařilo převrátit utkání na domácí stranu hattrickem. Celkově zaznamenal 9 gólů.

Jan Milota - Za zmínění stojí určitě to, že ještě neobdržel žádnou žlutou kartu, ale samozřejmě také to, že vstřelil přesně třetinu gólů svého týmu, na svém kontě jich má 10 a Kolověč tak má na jaře stále blízko k čelu tabulky.

Pavel Chval - Nejlepší střelec soutěže, tady není potřeba mnoho slov, stačí si otevřít statistiky a s obdivem si užívat pohled na ně, něco neuvěřitelného, ačkoliv každá obrana ví, jaký je Pavel Chval zabiják, tak se mu povedlo vstřelit 23 gólů a na čele tabulky střelců je zcela osamocen, na svém kontě má hned 3 hattricky, málokdy se stane, že by neskóroval.

Jindřich Pelán - Kolega Pavla Chvala v útoku Chodové Plané, je trochu ve stínu kolegy, avšak na svém kontě má skvělých 12 gólů a je tak na dělené druhé příčce, Chodová Planá opravdu nemá o střelce nouzi.

Jaroslav Boček - Právě Jaroslav Boček je na dělené druhé pozici s Jindřichem Pelánem, skvělých 12 gólů, skoro půlka toho, co vstřelil celý tým Částkova, při vítězství v bláznivém zápase v České Kubici vstřelil 4 góly (zápas skončil 5:4 pro Částkov) a pomohl tak k dalším důležitým bodům.

 

 

 

Do sestavy se bohůžel vejde pouze 11 hráčů, ale je jich zde spoustu co by si místo v ní zasloužili, například:

Jevgenij Čižikov, jenž vytvořil spoustu gólových příležitostí a 5 gólů sám vstřelil, dále celá obrana Postřekova a Mrákova, protože jejich statistiky (Postřekov - 12 obdržených gólů, Mrákov - 15 obdržených gólů) jsou vskutku úchvatné, Pavel Opava nebo Josef Pikl, jenž i přes špatné výsledky Chodského Újezda podávají kvalitní výkony, také obránce Rudolf Ovčačík si zaslouží pozornost, zejména díky 4 gólům na svém kontě a pouze 1 žluté kartě.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.