Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

0

Tisícovky hráčů se ucházely o titul Hráč sezóny 2015/2016. Z finálového výběru se pak z fotbalistů, kteří nasbírali největší počet hlasů, losovalo o atraktivní ceny. A první cenu v podobě zájezdu pro dva na milánské derby od partnera ankety fotbaltour.cz získal Pavel Malý z TJ Koněšín, týmu, který hraje III. třídu na Třebíčsku. "Hlavně bych si přál, aby funkcionáři své kluby prezentovali na fotbalunas.cz na maximum. Mohou tak zviditelnit svůj klub, což může vést k posunu a hlavně stmelení kabiny, tak jak to je u nás," vyzdvihuje v rozhovoru. Přejeme Pavlovi, ať si šlágr italké ligy užije na maximum!

 

V anketě Fotbaltour.cz Sestava Roku 2015/2016 jste po losování celou soutěž vyhrál. Jaký jste měl pocit, když jste zaslechl své jméno z úst Jiřího Kladrubského?

Propukla ve mně vlna nekutečné radosti! Z počátku jsem tomu nemohl uvěřit, tak jsem si pro jistotu závěrečné losování pustil ještě dvakrát. Děkuji Jirkovi, že vylosoval lísteček s mým jménem.

 

Kdo vás nejvíce podporoval? Hlasoval jste i vy pravidelně?

Nejvíce mě podporovala moje přítelkyně. Na začátku hlasovaní o nejlepšího hráče sezóny v sestavě roku jsem jí nic neřekl. Až postupem času mi to vyklouzlo, když jsem si prohlížel vaše stránky. Dostal jsem vyhubováno, přečetla si pravidla, založila si účet a začala pravidelně hlasovat. Vyburcovala i členy své rodiny, kteří začali hlasovat v můj prospěch. Vítěztví v této anketě je zejména její zásluha. Když jsem viděl, jak je do hlasování zapálená, začal jsem si také posílat hlasy. Je to celkem logické a věřím, že každý hráč si nějaký ten hlas pošle.

 

Za 1. místo jste vyhrál zájezd pro dva na milánské derby. Co na to říkáte a s kým pojedete?

Je to úžasné! Nikdy jsem nebyl na takovém slavném zápase a věřím, že si to náležitě užijeme. Atmosféra na San Siro Stadium v takový zápas musí být úžasná a zcela jistě nezapomenutelná. Moc se na zápas těším. Na tento zájezd s sebou beru svoji přítelkyni, která si to vzhledem k počtu poslaných hlasů a zapálení do soutěže zaslouží nejvíc. Ve fotbale mě podporuje, jak jen to jde. Má ráda moje góly, vítěztví našeho týmu ji vždy potěší a je to skalní fanoušek týmu FC Fastav Zlín. Dlouho jí slibuji, že ji vezmu na nějaký zápas s pořádnou atmosférou a jsem pevně přesvědčený, že milánské derby je to pravé.

 

Komu byste chtěl poděkovat za podporu ?

Jak už jsem zmínil, obrovské poděkování patří mé přítelkyni, ale také všem, kteří poslali byť jen jeden jediný hlas! Dále bych chtěl poděkovat svým spoluhráčům z týmu TJ Koněšín, kteří mi připravili velkou porci šancí a já se tak mohl stát nejlepším střelcem, posléze hráčem naší soutěže. Je to skvělý tým! Na kluky v kabině nemůžu říct jediné špatné slovo, jako tým fungují od mého příchodu ukázkově. Jsem rád, že se mi takový úspěch povedl v dresu Koněšína. 

 

Co říkáte na portál fotbalunas.cz?

Váš portál se pomalu ale jistě stává stále více oblíbeným fotbalovým webem v České republice. Já osobně ho navštěvuji skoro každý den. Počty výsledků, informací ze zápasů mě vždy mile překvapí. Poděkování patří vašim redaktorům, kteří odvádí obrovský kus práce. Jsem rád, že i ty nejmenší kluby v ČR mají své místo, kde mohou zveřejňovat své výsledky a aktivně se zapojovat do propagace těch nejnižších fotbalových soutěží, které u nás jsou.

 

Už víte, co vás ocenění a rozhovor bude stát do kabiny?

Já doufám, že se s klukama rozumně domluvíme a sud piva bude dostatečná odměna.

 

Co byste vzkázal návštěvníkům portálu fotbalunas.cz?

Hlavně bych si přál, aby zde funkcionáři své kluby reprezentovali na maximum. Mohou tak zviditelnit svůj klub, což může vést k posunu a hlavně stmelení kabiny, tak jak to je u nás. Hráči se objevují v sestavách kol, což vyvolává v kabině příjemné pozdvižení.

Návštěvníci portálu fotbalunas.cz, zapojte se do rozšiřování třeba tím, že budete tipovat zápasy svého oblíbeného týmu nebo soutěže, která vás zajímá, a hlasujte pro své favority v sestavě kola. Můžete mu tak pomoci k podobnému úspěchu nebo jako tiper vyhrát zajímavou odměnu.

 

Děkujeme za rozhovor a užijte si atmosféru italského fotbalu.

Já děkuji Vám. Především za možnosti, které váš portál nabízí. Zápas si jistě užijeme.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou