FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Karel Petrželka – Jako brankářskou jedničku jsme museli vybrat Karla Petrželku z Chodové Plané. Jeho tým předváděl na jaře skvělé výkony a vyšvihl se na konečnou pátou příčku v tabulce a velkou zásluhu na tom měl právě on. V jarní části si sice připsal pouze jednu vychytanou nulu, Chodová Planá se ale prezentovala velmi ofenzivním fotbalem.

 

Milan Stoklasa – Do sestavy roku si své místo vybojoval Milan Stoklasa z Dlouhého Újezda. Jeho tým si nakonec dokázal vybojovat místo v baráži o postup do 1.A třídy, při své cestě se rozhodně mohl opřít o perfektní výkony svého obránce. Své místo v sestavě si rozhodně zaslouží.

 

Michal Tesař – Stejně jako v sestavě podzimu, tak i v sestavě roku nesmí chybět Michal Tesař z Tlumačova. Tlumačov potvrdil svou dominanci i v jarní části sezony a s přehledem si dokráčel pro jistý postup do 1.A třídy. Michal Tesař přispěl svému týmu 13 brankami, což je z pozice obránce úctyhodný počin.

 

Miroslav Filip – Další, kdo se dostal do sestavy roku, je obránce Bezdružic Miroslav Filip starší. Bezdružicím se sice na jaře příliš nedařilo a nakonec si budou muset účast v příštím ročníku 1.B třídy uhájit v baráži, Miroslav Filip ale podával velmi stabilní výkony a byl základním kamenem obrany svého týmu.

 

Václav Zeman – Obranu uzavírá Václav Zeman z Dlouhého Újezda. Společně se svým spoluhráčem Stoklasou dirigoval obrannou fázi vicemistra, navíc se mu povedlo vsítit několik velmi důležitých branek. Několikrát byl vyhlášený hráčem zápasu a své místo v naší sestavě si rozhodně zaslouží.

 

Pavel Chval – V naší sestavě rozhodně nesmí chybět Pavel Chval z Chodové Plané. Byl to právě on, kdo stál u obrovského nárůstu formy Chodovky, sázel jednu branku za druhou, ničil obrany soupeře a jeho střelecký účet se zastavil na čísle 29. Stal se tedy králem střelců 1.B třídy.

 

Lukáš Bydžovský – Své místo v naší sestavě si vybojoval i Lukáš Bydžovský z Částkova. Částkov skončil v tabulce na šestém místě s neuvěřitelnou bilancí 13 výher a 13 proher, v týmu musí být s šestým místem velmi spokojení. Sám kapitán týmu přispěl několika velmi důležitými brankami a proto se po zásluze dostal i do naší sestavy.

 

Martin Wolf – Druhý zástupce Tlumačova v naší jedenáctce je Martin Wolf. Svému týmu pomohl k titulu 16 přesnými zásahy, několik z nich navíc bylo vítězných. V záložní řadě působil suverénním dojmem, v týmu určitě doufají, že bude podobné výkony předvádět i příští rok v 1.A třídě.

 

Jindřich Pelán – Záložní řadu uzavírá parťák Pavla Chvala Jindřich Pelán. I on byl důležitým článkem v neskutečném vzestupu Chodovky, na své konto si připsal čtrnáct přesných zásahl a nespočet gólových asistencí. Pokud budou tito dva borci předvádět podobné výkony i v příštím roce, tak bude Chodová Planá velkým favoritem na postup.

 

Lucián Gitta – Stejně jako na podzim v naší sestavě nesmí chybět střelecká mašina z Dlouhého Újezda Lucián Gitta. I na jaře pálil ostrými, nakonec se prostřílel k číslu 27 a jen o vlas mu utekla koruna pro krále střelců. Dlouhý Újezd měl i díky jeho trefám suverénně nejlepší ofenzivu v soutěži.

 

 

Jiří Stránský – Naší jedenáctku uzavírá útočník Boru Jiří Stránský. Jeho 22 přesných zásahů vyneslo Bor na sedmou příčku v tabulce, s čímž musí být borští rozhodně spokojení. Ke třinácti trefám z podzimu přidal dalších 9 a v týmu určitě doufají, že je jejich střelec potáhne i v příštím ročníku.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.