Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

0

Fotbalový ročník 2016/17 je za námi, děkujeme všem čtenářům, že jej sledovali právě na fotbalunas.cz. Co chystáme pro letní pauzu?

Sestavy roku - již brzy vypustíme do světa ideální jedenáctky sezóny jednotlivých soutěží. Máte přehled ve vaší soutěži, která nebyla v sezóně obsazena redaktorem, a troufnete si na sestavení nejsilnější možné sestavy sezóny? Tak nám nominaci hráčů pošlete na info@fotbalunas.cz (jméno, post, tým, důvod nominace), my ji následně vydáme!

 

Tentokrát budou mít vítězové s největším počtem hlasů šanci vyhrát některou z cen. Oproti minulosti pak chystáme jednu novinku  - nepůjde jen o ceny individuální, ale ve hře bude i zajímavá odměna pro celý klub a jeho fotbalovou mládež a budoucnost. Ceny budou odtajněny už brzy v průběhu hlasování...

 

Již brzy se podíváme, kdo se stal Králem kanonýrů českých trávníků – unikátní projekt fotbalunas.cz, který poměří nejlepší střelce od IV. tříd až po nejvyšší soutěže. Stejně tak představíme například největší karetní hříšníky České republiky.

 

Každé pondělí a pátek budou vydávány oblíbené fotoseriály se zajímavými tématy z fotek, které jste nám v průběhu zasílali a poskytovali, chybět nebudou opět ani ženy jako rozhodčí…

 

Samozřejmostí je, že se ohlédneme za uplynulou sezónou prostřednictvím hodnocení, rozhovorů či vypíchnutím nejzajímavějších okamžiků roku.

 

Je čas se ale pomalu chystat na nový ročník. A vy máte jedinečnou příležitost nám jako registrovaný uživatel fotbalunas.cz sdělit, co se vašem týmu děje. Napište nám, jaká přátelská utkání jsou před vámi. Posílejte nám z nich či z turnajů výsledky, reportáže a fotky. Dejte nám vědět, o koho váš celek posílil, či že chystáte letní turnaj. Na dvě kliknutí můžete nyní potěšit fanoušky a informovat je o zajímavostech i mimo soutěžní utkání. Využijte nejrychlejší cestu, jak informace poslat rovnou do redakce. Jak na to? Stačí se přihlásit a pomocí červeného tlačítka "Přidat obecný článek" zadat informace. My pak rychle vše zveřejníme!

 

NÁVOD, JAK NÁM ZASÍLAT INFORMACE, NALEZNETE Z D E 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou